Schoonmaakbedrijven die zich richten op bedrijven

subcategorieën 1

A2000
Schoonmaak en bedrijfsdiensten te Amersfoort met een blik op de werkwijze, het dienstenpakket, vacatures en referenties.
Aanpak Gevelrenovatie
gevelreiniging, gevelrenovatie, voegwerk, graffiti verwijderen en betonreparatie
ACB
Specialistische reiniging van alle soorten vloeren en tapijt/meubelreiniging, brand en waterschade, siergrind, zonwering
Accurate Cleaning Partners
Traditioneel schoonmaak- en glazenwasonderhoud. Alles over schoonmaak.
ACS Schoonmaak
Leggen zich toe op alle facetten van het schoonmaak en onderhoud van interieur en exterieur, alsmede bijkomende facilitaire zaken.
Airquality
Reconditioneren en reinigen van klimaatbeheersingssystemen en luchtbehandelingskasten endoscopische en microbiologische inspecties chemisch-technisch reinigen van koeltorens
All Top Clean
Actief in België en Nederland als schoonmaakbedrijf. Tevens klein- en groothandel in onderhoudsproducten en -machines.
Ameloot Cleaning Technologies & Heating systems
Groothandelaar van allerhande reinigins -en verwarmingstoestellen.
Arcal
Voor Arcal is schoonmaken al ruim 35 jaar een dagelijkse bezigheid.
Atar Tapijtreiniging
Reiniging van losse en vast tapijten, zetels en stoelen.
B&M Couperus
Voor bedrijf en particulier.
Best Building Service
Aanbieder van schoonmaakdienstverlening op het vlak van specialistische reiniging.
Bestrijding
Het adres voor bedrijven en particulieren die last hebben van ongedierte en zwammen
Bosman Hotel Services
DE partner op het gebied van facility management voor schoonmaak/cleaning diensten in hotels in het 3,4 en 5 sterren segment.
Bosvelt Klein Groep
Asbest sanering, totaal onderhoud, verbouwingen, dakwerkzaamheden, plaagdierbestrijding, onstoppingsdienst, rioolreiniging, rioolrenovatie, camera-inspectie en leidingdetectie.
Bralan
Voor schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, receptiediensten, postverzorging, gebouwonderhoud, beveiliging, huismeester en conciergediensten.
Cantorclin
Landelijke schoonmaakorganisatie werkt vanuit 25 zelfstandige vestigingen als specialist in het schoonmaakonderhoud van kantoren en kantoorachtige gebouwen.
Cleaning Masters
Verzorgt schoonmaak van kantoren, instellingen en winkelcentra, industriële schoonmaak- en schildertaken, en bestrijding van ongedierte, zwammen en onkruid.
Cleaning renovatie
Het reinigen, coaten en renoveren van verdampers, condensors, luchtbehandelingskasten, luchtkanalen, koeltorens, airco's, cv installaties, airsock's, en warmte krachtkoppelingen.
CleanMAX
Voor o.a. gevelreinigen, graffiti, behang verwijderen, schoonmaak, oplevering, sloop, etc.
Commissie Tank Cleaning vzw
Beroepsvereniging van tankreinigers. Met een ledenlijst, opleidingen en reinigingsdocumenten.
DC Cleaning
Reiniging bij water-, rook- en brandschade, en periodiek onderhoud: aangeboden diensten, inlichtingenformulier en promoties.
Denito
Schoorsteentechniek, veegt de diversiteit aan kanalen met hoogwaardige, daarvoor geschikte veegborstels. Tevens hanteren zij de werkwijze om schoorstenen van bovenaf te vegen, waardoor uw schoorsteen van boven naar beneden geveegd wordt.
Van der Geer
Is gespecialiseerd in glazenwassen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast behoren diverse reinigingswerkzaamheden, zoals gevel- en portiekreiniging maar ook graffitiverwijdering tot de dagelijkse activiteiten.
Van der Velden
Schoonmaak met een helder butget
Dero Schoonmaak
Gevestigd in Middelharnis, is een professioneel schoonmaakbedrijf, dat met gemotiveerd en vakbekwaam personeel u de verzorging van uw bedrijfspand uit handen kan nemen.
DJM Bedrijfsdiensten
Schoonmaakbedrijf met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hattem en Raalte, voor scholen, bedrijven en bouwplaatsen.
Dutch pest control services (DPC)
Biedt diensten op het gebied van ongediertebestrijding, voornamelijk in de bedrijfssector. Informatie over plaagdieren, bestrijdingsmiddelen en werkwijze.
E.R.B. le Belle
Schoonmaakbedrijf, glazenwasserij en hoogwerkerverhuur.
EcO2
Een milieuvriendelijk ongedierte bestrijdingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte.De EcO2 technieken zijn overal inzetbaar en laten geen residuen achter.
Ecoserv
Gespecialiseerd in milieu- en hygiënediensten, waaronder verdelging van ongedierte en preventie door periodieke behandelingen, voor bedrijven en instellingen in gezondheidszorg, horeca en voedingsindustrie, en onderwijs.
Emtra Hygiene Service
Leveren, distribueren en periodiek legen van hygieneboxen, damesverbandbox, incontinentiebox en luierboxen door heel Nederland.
Eurocleaning
Schoonmaak, salvage, brand- en roetreiniging, stomerij en reconditionering
Euromax Services
Schoonmaak bedrijf in de regio Utrecht
Fix-It Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf in Leusden. Vloerreiniging, Glazenwassen, Tapijt- en meubelreininging en computerreiniging.Sanitaire benodigdheden en gebouwenbeheer.
Flexi Clean Brabant
Uw partner voor het schoonmaken van in-en exterieur van scholen,kantoren en instellingen.
Focus Schoonmaakdiensten
Voor schoonmaak, onderhoud en facilitaire dienstverlening. Aanbod voor particulieren, zakelijk en overheidssectoren.
Fonville
Verricht algemene schoonmaakwerkzaamheden voor overheden, kantoorgebouwen, sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen, alsmede recreatiediensten en ongediertebestrijding.
Furore Schoonmaakservice
Service is zekerheid !
GlazDe Mooij - Rijnwaarden
Website van het regionale Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf De Mooij. Actief in Gelderland.
Green Clean
Reiniging van systeemplafonds,wanden en armaturen. Verwijderen van graffiti met gebruikmaking van zéér lage druktechniek. Olievlekverwijdering met dieptewerking.
Groveko
Groothandel in schoonmaakartiekelen
Habraeken
Groothandel in schoonmaakproducten en machines
Hendriks Bedrijfsdiensten
Bestaat sinds 1 augustus 1997 en heeft zich ontwikkeld tot een professioneel dienstverlener in de schoonmaakbranche.
Herman's cleaning service
Voor particulier en bedrijven in de regio zuid holland
HK schoonmaakservice
Daar waar hoge eisen aan hygiëne en representativiteit worden gesteld.
De Hoeve Varsseveld
In Varsseveld is actief in schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. O.a. schoonmaakonderhoud, gevelonderhoud, gevelreiniging, glasbewassing etc
Initial Hokatex
Dienstverlener op het gebied van toilet schoonmaak, bedrijfskleding, linnengoed en schoonloopmatten. Onderdeel van Rentokil Initial plc., wereldwijd marktleider op het gebied van facilitaire dienstverlening aan bedrijven en instellingen.
Interein
Voor onderhoud van panden. Glasbewassing, gevelreiniging, verwijderen graffiti, vloercoatings, nieuwbouw oplevering en impregneren.
Kalshoven Dalfsen
Is gespecialiseerd in schoonmaak, brand en roetschade reiniging, overige specialistische reiniging, dieptereiniging en ongediertebestrijding
Klaas Harms
Schoonmaakbedrijf Klaas Harms in Vroomshoop verstaat zijn vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet.
Klaver Drie
Sterk gespecialiseerd in het opstellen van de RI&E, alsmede het samenstellen van een plan van aanpak
Klynos
Is gespecialiseerd in professioneel schoonmaakonderhoud, opleveringsschoonmaak, inventief schoonmaakadvies, specialistisch onderhoud en detachering van schoonmaakpersoneel.
Knegt
Schoonmaakbedrijf regio Leiden.
KooBo
Huishoudelijke dienstverlening voor particulieren en diensten voor bedrijven zoals vloeronderhoud, glazenwasserij periodieke werkzaamheden en reinigen van wasgelegenheden. Werkterrein Zuidoost-Nederland. Overzicht van de diensten.
KroTech
Een revolutionair alternatief ten opzichte van traditionele methodes met betrekking tot het schoonmaken van industriële productie matriaal.Dit proces wordt ook wel"Dry Ice Cleaning"(Droogijs Reiniging)genoemd.
De Linospecialist
Voor het onderhoud van linoleum, marmoleum topshield en metroflor vloeren.
Mabo Schoorsteentechniek BV
Showroom te Sint-Michielsgestel, met onder andere gas- en elektrische open haarden, en diverse soorten schouwen. Tevens informatie over het aanleggen van rookkanalen.
Madico
Leverancier van entreematten en antislipproducten.
Meka Uniclean
Totaalleverancier van reinigings- en schoonmaakproducten en equipement in Limburg.
Meubelsreinigen.nl
Tapijtreiniging en Meubelreiniging. Progress staat garant voor een eerlijk en betrouwbaar advies.
Micone
Wij adviseren, ontwikkelen en produceren mens- en millieubewuste specialistische reinigingsproducten en -methode. Voor o.a. graffiti, kauwgom, gevelreiniging, industriële reiniging en monumentenzorg.
Mulitiservice Zwolle
Een professionele organisatie die zich met name richt op schoonmaakonderhoud en glasbewassing. Onze klanten komen uit verschillende sectoren. Met name in de medische hoek, apotheken, huisartspraktijken sterk.
Nieuwe Bezems
Bedrijf in Barendrecht (Zuid-Holland) verricht huishoudelijke schoonmaak en dagelijks onderhoud voor bedrijven en particulieren. Informatie over de diensten en het werkgebied, een inschrijfformulier en een klantenservicepagina.
Nieuwenhuis
Is specialist in stofvrijstralen, stofvrijbeterschafen, stofarm frezen, stofarm schuren, gritstralen, droogijs stralen enz enz: Resultaat optimaal, overlast minimaal. Al 15 jaar een vertrouwd adres voor oppervlakte bewerkingen.
Nieuwenhuys
Een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 100 gemotiveerde medewerkers voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.
Numatic
Verzorgt de verkoop en distributie van professionele reinigingsapparatuur in de Benelux. Levert professionele stofzuigers, schrob-zuigautomaten, éénschijfsmachines, linnenwagens, werkwagens en mopsystemen.
Nunijsse
Biedt u de mogelijkheid online een offerte aan te vragen.
Omnidaim
Reiniging van textiel voor particulieren en bedrijven. Bedrijfsprofiel en overzicht van de diensten.
OSB
De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland.
Pebu
Gevelreiniging en gevelonderhoud. Kerntaken zijn: gevel, wand en vloeronderhoud en het beschermen/conserveren van gevels, wanden en vloeren.
Penning Dienstverlening
Schoonmaakbedrijf in Valkenswaard. Totaalschoonmaak voor bedrijven en instellingen. Specialistische werkzaamheden: tapijtreiniging, linoleum conserveren, siergrint reinigen en marmer/natuursteen vloeren kristalliseren.
PH Reinigingsservice
Een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud,hogedrukreiniging,schilderwerken,containerreiniging,en kantooronderhoud.
Polish
Voor schoonmaak, onderhoud, merchandising, billboards en promotie.
Proper
Schoonmaakdiensten van glazenwassen tot industriële reiniging, mobiele reclame en facility management.
Proper
Onderscheidt zich binnen de schoonmaakbranche. Kwaliteit staat altijd centraal.
QJ van Zon
Groothandel in chemicalën , reinigings artikelen en reinigings machines. Veel, zo niet alles op het gebied van reiniging. Dealer Numatic machines , Tork en Satino papier waren , Vero/Sorbo borstelwerk.
QPC Schoonmaak
Uw aanspreekpunt voor al uw schoonmaak en sanitaire behoeften.
Randstad Cleaning
Biedt interieuronderhoud, glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, industriële schoonmaak en sanitairservice.
Reiz en Coenraad
Voor het uitvoeren en aannememen van schoonmaakopdrachten
REO Groep
Specialist op het gebied van reiniging en onderhoud van harde vloeren, meubilair, plafonds en wanden, raambekleding, tapijt en armaturen.
Rob de Jong Schoonmaakservice
Gevestigd in Oudewater, levert professioneel schoonmaakonderhoud aan bedrijven en particulieren zoals: dakgoot, gevel, lamellen, meubel, plafond, tapijt, terras, wand, zonnewering reiniging, aluminium en kunststof reiniging, mos & spinbestrijding, vloerenonderhoud
Schipper & Meijerink
Complete zwambestrijding en reiniging, inclusief nieuwe vloeren en garantie.
Schoonkantoor
Voor schoonmaken, hydrocultuur, catering, tapijtreiniging, gevelreiniging, linnenservice, ongediertebestrijding en glazenwassen
Schoonmaakbedrijf Both
Voornamelijk actief in de regio's Rotterdam en Hoeksche Waard.
Schoonmaakbedrijf Hago
Landelijk opererend schoonmaakbedrijf. Naast reguliere schoonmaak en reiniging ook specialistische diensten.
Schoonmaakbedrijf Schoon
Gespecialiseerd in schoonmaak, reiniging en onderhoud bij bedrijven. Gevestigd in Spijkenisse.
Schoonmaakwijzer.nl
Alles vinden over het onderwerp schoonmaak. Zoeken op elke denkbare schoonmaakrubriek van tapijtreinigen tot stomerijen. Op schoonmaakwijzer.nl vindt u het wel. Er is ook een vlekkengids.
Servall
Reinigt en levert vele soorten binnenzonwering. Dienstverlening: adviseren, inmeten, offreren, monteren en onderhoud bieden voor grote en kleinere projecten.
Silox
Bedrijf voor gevels reinigen en impregneren, anti-graffiti- behandeling, vocht tegengaan, kelders waterdicht maken, houtworm, zwam en boktorbestrijding.
Sterko
Leverancier van een compleet en uitgekiend assortiment schoonmaak-, poets- en hygiënesystemen voor diverse doeleinden en branches: van poetsdoeken tot toilethygiëne, van kappersdisposables tot beschermingsmaterialen en van dweilsystemen tot schrobmachines.
Succes
Van origine een Volendams bedrijf. Groot geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat zij afspreken. Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoomaakresultaten.
Technon service
Gespecialiseerd in de reiniging en reconditionering van apparatuur en machines na calamiteitsschade.
Themu
Riooltechniek en Ontstoppingsdienst Themu is 24 uur per dag bereikbaar voor ontstoppingen
Thuis & Zn
Is een klein glazenwas en schoonmaakbedrijf dat zich van het gemiddelde onderscheid door een strakke en professionel bedrijfsvoering. Zowel in de particuliere en in de bedrijfs sector.
Topcleaning
Schoonmaakbedrijf in kantoren,bedrijven,scholen,enz
Tousain Reiniging
Een organisatie welke zich bezighoud met het zowel in- als uitwendig reinigen van gebouwen.
Venema
Voor al uw schoonmaakwerk in Drenthe en omstreken.
Venema
Iso 9002 gecertificeerd, 30 jaar ervaring in gevelrenovatie, gevelreiniging, gevels impregneren, graffity verwijdering, onderhoud en schoonmaakdiensten.
Vos Cleaning
Specialist in het technisch reinigen van koel- en warmtetechnische installaties en luchtkanalen.
De Vos Groep
Voor schoonmaakonderhoud,catering, telefoniste receptioniste, ergonomische werkplekinrichting en IT services.
Werkman
Werkman maakt en houdt de werk- en leefomgeving van haar klanten brandschoon.
De Wijkers
Schoorsteenveegbedrijf voor het reinigen van rookkanalen, het complete onderhoud inclusief het uitvoeren van kleine reparaties zoals metselwerk, schoorsteen- en dakreparaties bent u aan het goede adres voor een zeer redelijke prijs
De Zwart
Schoonmaak en onderhoud voor bedrijven en particulieren, tevens beveiliging, catering, groenvoorziening en detachering van personeel.
[Mopping Mozzie]
Laatste wijziging:
1 januari, 2017 op 6:24:03 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst