Overdracht van kennis over facilitaire dienstverlening, zonder zelf fysiek diensten te verlenen.

Zie ook: 1

Adlig
Voor het uitvoeren van risico analyse, veiligheids onderzoek, opstellen van een calamiteitenplan, het geven van beveiliging advies en veiligheidskundige ondersteuning.
Akiom
Totale back-office-service, projecten op locatie, financieel-administratieve ondersteuning, officemanagement, projectmanagement, financial planning en interim controlling
Amitec
Loodst ondernemers door de uitgebreide procedures en regels van de Nederlandse Wetgeving. Daarnaast brengen zij bedrijven in balans met de milieuwetgeving.
Bennington
Advisering en implementering voor bedrijven werkzaam in de financiele sector. Van dealingroomprojecten en ICT-vraagstukken tot het opzetten van nieuwe activiteiten.
Business Counselling
Ex-ondernemers en adviseurs met een grote staat van dienst--begeleiden ondernemers, besturen en bestuurders in het analyseren, aanpakken en oplossen van voor hen niet dagelijkse problemen
Capae
Ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn bij werkprocessen, projecten, advies- en communicatietrajecten.
Capota
Vertegenwoordiger van Roemeneense bedrijven
Complan
Is een advies- en projectmanagementbureau in huisvesting, werkzaam op het gebied van utilitaire huisvestingsprojecten voor (semi-)overheid en private initiatieven.
Convisie
Onafhankelijk adviesbureau voor management, interim- en veranderingsmanagement, exploitatie, beleid- en beheertrainingen en opleidingen voor sportfaciliteiten en zwembaden.
CostFocus
Realiseert facilitaire kostenbesparingen op basis van een "no cure, no pay" benadering. Doe op deze website een gratis scan en vraag relevante achtergrond informatie aan.
Eric Burger
Projectmanagement, advies, interimmanagement en trainingen op het gebied van document management
EurHoB
Geeft de bezoeker een duidelijk overzicht van de in Europa leverbare truck-hoogwerkers met per land de hoogwerker verkoop- en service punten.
Facilitair Maatwerk
Levert advies, consultancy en interim-management binnen het vakgebied facility management aan organisaties vanaf 25 medewerkers in de regio Utrecht en de rest van de Randstad.
Good-Spirit
Training- workshop en coachingbedrijf op gebied van talenten, enneagram, NLP, commercieële begeleiding,teambuilding, bedrijfs reading, supervisie,therapie.
ISGS
Voor advisering en begeleiding van bedrijven bij het ontwerpen en verbeteren van de organisatie.
Itinera begeleiding & advies
Gespecialiseerd in de begeleiding van ontwikkelings- en veranderingsprocessen van en in organisaties.
Kubus
Bbouwkundig advies- en tekenburo. Opdrachtegevens zijn voornamelijk aannemingbedrijven, architectenburo's, gemeenten en projectontwikkelaars.
Kuiper & Partners
Psychologisch adviesbureau helpt bedrijven met vergroten van innoverend vermogen.
Marion Hoeffgen
Voor effectief communiceren, veranderingstrajecten, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkelingsplannen.
Mistral
Advies organisatie- en automatiseringsadviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het vakgebied Facility Management.
Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)
Professional organizers brengen structuur aan in de woon- en werkomgeving, en richten die zo in dat wonen overzichtelijker wordt en werkprocessen efficiënter en doelmatiger kunnen verlopen.
Pactor
Advies op het gebied van facilitaire zaken en onderhandelingen en bemiddeling met leveranciers.
Peoplegroup
Helpt al sinds 2000 bedrijven bij het realiseren van hun inkoopambities. Wij hebben zeer veel ervaring in inkoopmanagement, inkoopconsultancy en inkooptrainingen, gekoppeld aan onze brede ervaring in andere bedrijfsdisciplines.
Polvision
Ondersteunt organisaties bij het verbeteren en optimaliseren van logistieke en facilitaire processen. Expertise op het gebied van schoonmaak en onderhoud, catering en kantoorinnovatie.
Probid
Begeleiding en ondersteuning bij (Europese) aanbestedingen en inkoop van copiers, kopieermachines, kopieerapparatuur, kopieerapparaten printers, multifunctionels, documentbeheer en outsourcing van (centrale) repro
De Raadgevers
Organisatieadviseurs op het snijvlak tussen strategie, (informatie)technologie, processen, mensen en organisatie.
Rietmeijer
Voor strategisch advies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp en facilitair management.
ROI groep
Helpt bedrijven en instellingen bij het inzichtelijk maken en verbeteren van secundaire bedrijfsprocessen.
Schippers Bouwconsult
Bouwkundig adviesbureau voor NHG-, aankoop-, verkoopkeuringen van vastgoed, ontwerp- & tekenwerk, bouwaanvragen, advisering, bouwbegeleding, bouwtoezicht, bouwmanagement, projectleiding en bouwkundige inspecties gevestigd in Den Haag en opererend in de Randstad
Simulatie Consult
Ondersteunt selectiebureaus, aanbieders van trainingen en opleidingen en HRM-adviseurs. Zij zetten trainers, bedrijfsacteurs en assessoren in.
Visual Solutions & Improvements
Een advies- en implementatiebureau dat uw processen efficiënter en veiliger poogt te laten verlopen.
[Window Washing Mozilla]
Laatste wijziging:
23 november, 2016 op 14:05:05 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst