Ondersteunen van andere bedrijven door het verstrekken van informatie.

subcategorieën 22

A/I/M
Helpt organisaties bij het inrichten van hun informatiehuishouding, al of niet met behulp van automatisering.
ABF Research
Dit bedrijf verzamelt en bewerkt informatie. Zo ook de bevolkings- en huishoudenprognose ook wel Primos prognose genaamd.
ACS
ACS geeft advies op het gebied van management control en auditing. Daarnaast actief in programmamanagement. De site bevat informatie over medewerkers en diensten.
Adtractum
Adviesbureau inzake fusies en overnames, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en daaraan gerelateerde varianten. Databank met vraag en aanbod van bedrijven inzake overname.
Adviseur.net
Wegwijzer naar adviseurs in tal van branches.
Ambia
Verkooptraining voor de detailhandel en onderzoek van het winkelproces.
Arrow Corporate Finance
Bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch advies bij fusies en overnames. Bedrijfsprofiel en werkwijze.
A|B|M Adviesbureau voor Beleid en Management
Diverse adviesdiensten. Beknopt overzicht van de dienstverlening en opdrachtgevers.
Boer & Croon
Executive management (zowel interim en vast), Young Executive Management en specifieke expterisegebieden als governance en magementstructuur en recovery. Gevestigd in Amsterdam.
Bureau Stedelijke Planning
Adviesbureau op het gebied van stedelijke planning; ruimtelijke ordening, vastgoed, economie, wonen, toerisme en mobiliteit. Met name gericht op de relatie tussen de verschillende sectoren ten behoeve van een integrale ontwikkeling van locaties of gebieden.
Center Tone Consultancy
Adviesbureau dat de weg weet in de regelgeving rond intellectuele eigendom. Informatie over de regels en de dienstverlening.
Creative Concepts B.V.
Onafhankelijk management- en adviesbureau. Wij verlenen interim diensten op het gebied van accountmanagement, consultancy en projectmanagement.
Crex Ecologisch-juridisch advies
Ondersteunt gemeenten en projectontwikkelaars bij het implementeren van de natuurbeschermingswetten. Profiel van bedrijf en medewerkers, visie en overzicht van diensten.
Davinci Groep
Levert consultancy aan financiële instellingen, overheden, telecombedrijven en sportorganisaties. Bedrijfsprofiel, overzichten van markten en diensten en nieuws.
Van den Wall Bake Coaching & Consultancy
Coacht, adviseert en begeleidt mensen en organisaties bij duurzame en fundamentele ontwikkelingen. Met informatie over het bedrijf en de werkwijze.
EGBG
De Engelbregt Gegevens Beheer Groep is een registratieonderzoeksbureau. Een overzicht van publicaties, dat deels online is weergegeven, uitgevoerde projecten en een tegenscript om bij telemarketing vragen terug te stellen.
EIM Onderzoek voor Bedrijf & Beleid
Beleidsonderzoek voor overheidsinstellingen, branche- en koepelorganisaties en intermediaire organisaties staat bij EIM centraal. Informatie over de groep en haar werkmaatschappijen.
Fondswerving Adviesbureau Sanders
Adviseert non-commerciele instellingen en projecten inzake fondswerving. Bureauomschrijving, werkwijze en lijst met projecten waarbij men betrokken is geweest.
GeoDelft
Onderzoek en advies op het gebied van geotechniek. Nieuws, bedrijfspublicaties, een overzicht van het werkveld en de diensten en een Engelstalige projectendatabase.
Girata consult
Advies, onderzoeksrapporten en trainingen.
Heijnes Adviesgroep B.V.
Houdt zich bezig met het adviseren op het gebied van commerciële samenwerking, financieel administratieve dienstverlening, en juridische ondersteuning.
HighlandConsult
Bureau te Driehuis gespecialiseerd in facilitair- en huisvestingsmanagement met een overzicht van diensten en projecten.
Involvation
Adviesbureau op het raakvlak van logistiek, supply chain management en ICT. Involvation richt zich op de kwalitatieve groei van organisaties.
IROKO
Een organisatie die u op werk- en inkomensterrein en zorg adviseert en deze plannen implementeert. Met informatie over de projecten en ontwikkelingen..
Juridisch Adviesbureau Berkeveld
Juridisch adviesbureau voor overheid, bedrijf en particulier, gespecialiseerd in bestuursrecht. Met informatie en algemene voorwaarden.
KreaNova
Geeft advies, training en coaching. Gespecialiseerd in het vergroten van het innovatievermogen van organisaties. Informatie over bedrijf en werkwijze.
KTL diensten & handelsmaatschappij
Adviesbureau gespecialiseerd in de openbare ruimte. Met informatie over de filosofie en de ondersteunde goede doelen.
Mabroe advies
Interim-, veranderings- en projectmanagement. Tevens ondersteuning bij computers, belastingaangifte en lichaamsgewicht.
MerkWerk Utrecht BV
Registratie en bescherming van merken, modellen, domein- en handelsnamen. Praktische informatie over de dienstverlening en de regels op het werkveld.
MnA
MnA begeleidt overname, overdracht en verkoop van bedrijven.
Nedex Consult
Zakelijk advies en begeleiding voor Nederlandse ondernemers die actief zijn of willen gaan worden in Duitsland.
Noordam & de Vries
Adviseert organisaties op basis van onderzoek. Uitgangspunten, werkzijze en onderzoeksmethoden.
ONRI
Brancheorganisatie van Nederlandse advies- en ingenieursbureaus. Nieuws en artikelen, informatie over de organisatie, documenten, vacaturebank en bedrijfspresentatie van de ruim 250 leden.
Van Opstal en Partners
Bureau voor advies, coaching en training, gericht op de ontwikkeling van gezonde organisaties. Informatie over de producten en de begeleiding.
Polyground
Werkt door middel van onderzoek, advies en implementatie aan de kwaliteit van stadsdelen, met name aan de veiligheid, leefbaarheid en aantrekkelijkheid van binnensteden en uitgaansgebieden.
PQconsult
Verzorgt kleding-, kleur-, image- en stijladviezen voor bedrijven en particulieren. Overzicht van de adviesmethoden die worden gehanteerd.
Prego Performance Improvement
Biedt advies en implementatie op het gebied van verandermanagement, project- en programmamanagement, coaching & training en kennismanagement.
Raad en Daad
Subsidie advies bureau. Wegwijzer in het woud van ruim 800 landelijke subsidieregelingen. Subsidiekalender, bedrijfsfilosofie en contactgegevens.
Rombouts Logistiek Advies
Organisatieadvies, opleiding, training, interim-management, duurzaamheid, bedrijfstraining, organisatie, communicatie, advies, beleid en logistiek zijn de sleutelwoorden van Rombouts.
RTE Adviesgroep
Samenwerkingsverband van bedrijfsadviseurs in de specialismen Marketing Intelligence, Subsidie Adviseurs en Intellectual Property. Informatie over bedrijf, de specialismen en werkzaamheden.
SAOZ, Stichting Adviesbureau Onroerende Zaken
Onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bestuursrechtelijke schadevergoeding, waardebepaling van onroerende zaken en overige juridische dienstverlening op het gebied van onroerende zaken.
Signtes Consulting
Adviesbureau voor ondersteuning van bedrijven en organisaties bij zakelijke activiteiten op de Duitse markt: van adviserend tot begeleidend, van strategisch tot operationeel.
Summit IT Consultants
Bedrijfsprofiel van SUMMIT IT Consultants; adviseurs bij de (her-)invoering en toepassing van informatie technologie.
Sunidee
Innovatiebureau dat u helpt op een inspirerende manier doelgericht te innoveren. Met informatie over de klanten, het bedrijf en de tools.
TC&O Management voor Mobiliteit
Mobiliteit heeft een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. TC&O levert mobiliteitsoplossingen op maat. Diverse voorbeelden van projecten beschikbaar evenals links over relavante onderwerpen.
Themag
Adviezen over het ontwerp van machines en de veiligheid ervan door CE-markering.
VanStokkom Management
Giften adviseur voor vermogensfondsen. Een dochtervennootschap, voor management en advies, is actief als directeur van beheermaatschappijen. Tevens informatie voor goede doelen, fondsenwervers, over de aanvraagmogelijkheid bij een vermogensfonds.
VindAdviseurs.nl
Vergelijking van adviseurs om in één keer offertes aan te vragen bij alle die voldoen aan bepaalde criteria.
VK-consult
VK-consult is een bureau voor veranderingsmanagement en advies op het gebied van strategie en fondswerving. Onze opdrachtgevers zijn in de regel actief in cultuur en cultuureducatie, milieu, ontwikkelingssamenwerking en mensenrechten
De Weel BV
Moederbedrijf van enkele landelijk werkende bureaus op het gebied van personeelsmanagement, organisatieontwikkeling en verandermanagement.

Andere talen 25

[Wizard Mozilla]
Laatste wijziging:
27 januari, 2017 op 2:45:07 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst