Organisaties van en voor bedrijven werkzaam in de detailhandel.

Zie ook: 1

Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel
De CVAH is een combinatie van werkgeversorganisatie en belangenvereniging voor iedereen die met detailhandel buiten de winkelsector om te maken heeft. Centraal aanspreekpunt voor de kooplieden maar ook voor diverse bedrijfs- en productschappen, de Kamers van Koophandel en de gemeentelijke, provinciale en landelijke overheid.
Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)
Informatie voor en over de Nederlandse detailhandel. Met veel achtergrondinformatie, beleidsthema's, feiten en cijfers.
Kenniscentrum Handel
Levert producten en diensten die gericht zijn op de ontwikkeling van werknemers, aan bedrijven brancheorganisaties en opleidingsinstituten.
PlatformDetailhandel.nl
Samenwerkingsverband van de Nationale Winkelraad van MKB-Nederland en de Raad Nederlandse Detailhandel om de belangenbehartiging van de detailhandel in Brussel en Den Haag te optimaliseren en versterken.
Raad Nederlandse Detailhandel
Centrale overkoepelende werkgeversorganisatie van de detailhandel. Richt zich op algemene onderwerpen die de detailhandel betreffen.
Thuiswinkel.org
Belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Daarnaast behartigt de vereniging de belangen van haar leden en biedt juridisch advies en kennisuitwisseling over de e-commerce markt.

Andere talen 4

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
9 juli, 2015 op 12:42:48 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst