World Nederlands Zakelijk Delfstoffenwinning
11
Het winnen van grondstoffen uit de bodem.

subcategorieën 2

Zie ook: 1

B&D Process Equipment
Leverancier van apparatuur en installaties voor zandbehandeling. Informatie over de apparaten en diensten.
Fugro
Verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem en geeft hierop gebaseerde adviezen, veelal ten behoeve van de olie- en gasindustrie, de mijnbouw en de bouw.
H.H. van der Velde BV
Zandhandel en transportbedrijf met eigen zandwinlocaties in Nieuwe Pekela. Leverancier van meerdere soorten zand, grind en split.
Nederlandse Aardolie Maatschappij
Producent van aardgas en aardolie. Informatie over de NAM en de rol van aardgas in Nederland.
Nederzand B.V.
Samenwerkingsverband van Nederlandse zandwinbedrijven dat enkele grote winningen exploiteert en voorbereidt. De site biedt ook informatie over beton- en metselzandwinning in Nederland.
NHM Granulaten
Belgische producent en verdeler van zand en grind op het Europese vasteland. Informatie over bedrijf, producten en diensten.
Roelofs Groep Zandwinning
Gespecialiseerd in het winnen en klasseren van ophoog- en industriezand. Exploiteert zandputten op diverse plaatsen in Noord- en Oost Nederland en in Duitsland.
SDH
Producent, winning op diverse locaties in Nederland, België en Duitsland, en leverancier van zand, grind en diverse soorten steenslag.
Smals Beheer
Winning en productie van bouwgrondstoffen en aanverwante activiteiten. Nieuws en beknopte informatie over de bedrijven binnen de groep.
Zeolite Products
Leverancier van natuurlijke zeolieten (clinoptiloliet) voor de industriële, agrarische, bouwkundige en particuliere sector.

Andere talen 15

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
27 januari, 2017 op 2:54:09 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst