Sites van bedrijven die producten bedoeld voor gebruik in en om het huis maken, distribueren en verhandelen. De meeste bedrijven zijn ondergebracht in één van de subcategorieën met een specifieke productgroep. In deze categorie zelf staan bedrijven die zich bezighouden met meer dan één zo'n productgroep, of met een product dat niet logischerwijs in één van de subcategorieën past. In deze categorie en haar subcategorieën staan producenten en branche-organisaties op het hoofdniveau, terwijl herverkopers (groothandel en import/exportbedrijven) in de subcategorie Groothandel zijn ondergebracht.

subcategorieën 7

Zie ook: 2

Black & Decker
Overzicht van electrische gereedschappen. Met informatie over het bedrijf en zoekfunctie.
Comfortabel Wonen
Vereniging van fabrikanten en leveranciers in de afbouwsector, zoals keukens, sanitair, badkamers, tegels, parketvloeren, sfeerverwarming. Informatie over afbouwproducten en hun toepassingsmogelijkheden.
Cronquels
Ontwerpt en maakt hekwerken, sculpturen en klimplantornamenten voor in de tuin. Tevens maakt het bedrijf schoorsteenkappen, trappen en balkonhekken.
Home Trade Center
Showroomruimte in Nieuwegein waar nationale en internationale fabrikanten, importeurs en agenten hun assortiment presenteren aan inkopers en detaillisten.
Interland Techniek
Handelsorganisatie op het gebied van klimaatbeheersing. Met catalogus en u kunt een prijslijst aanvragen.
L&W Trading b.v.
Leverancier van producten uit natuurleisteen en andere uit Afrika geïmporteerde materialen, onder meer bevloering, tafels, decoratieve elementen, en waterpartijen. Showroom in Bentelo (Overijssel).
Limeta
Onderhoudt, levert en plaatst masten en vlaggen. Met informatie en referenties.
Lindesign
Ontwerpbureau in Amsterdam, houdt zich o.a. bezig met: interieur-, meubel- en industrieel ontwerp. Met informatie en profiel.
Meubihome
Vakblad voor de woninginrichting gratis bezorgd aan handelaars die actief zijn in deze sector en over een toonzaal- of expositieruimte beschikken.
P.E.C. International
Ontwikkelt en verkoopt gespecialiseerde producten voor renovatie, restauratie, reiniging en onderhoud van gebouwen, onder meer voor ongediertebestrijding, afdichting, betonreparatie, houtbescherming, en gevelreiniging.
Woonspot
Online informatiekanaal voor de vakman in de woninginrichtingsbranche met nieuws en een branchegraadmeter voor de omzet van afgelopen week. [Lidmaatschap]

Andere talen 23

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
1 januari, 2017 op 6:15:04 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst