subcategorieën 3

Zie ook: 1

AEC Info
Verzameling van informatie op alfabetische volgorde en per trefwoord voor de bouw.
Arbouw
Kennisinstituut voor de bedrijfstak op het terrein van arbeidsomstandigheden. Kernactiviteiten zijn onderzoek/ontwikkeling en bedrijfsgezondheidszorg.
Betonvereniging
Coördinatiecentrum in de betonwereld. Geeft technische publicaties uit, organiseert cursussen, examens, lezingen, studiedagen, symposia en congressen en geeft voorlichting op een zeer breed terrein.
Bouwen met staal
De stichting Bouwen met Staal is een organisatie die voor staalbouwend Nederland een groot aantal activiteiten en diensten ontplooit zoals het organiseren van excursies en opleidingen, het uitgeven van het vaktijdschrift Bouwen met Staal en andere publicaties én het geven van advies en voorlichting.
Bouwend Nederland
Vereniging van bouw- en infrabedrijven; geeft advies, marktinformatie en heeft verschillende online diensten.
Bouwunie
Unie van KMO-bouwbedrijven, biedt syndicale verdediging, een ombudsdienst, administratieve ondersteuning, startersbegeleiding. Met een bouwbarometer en nieuws.
Confederatie Bouw
Belgische werkgeversorganisatie. Met een verzameling van informatie over de bouw, werkmiddelen voor bouwbedrijven en een mogelijke procedure bij bouwgeschillen.
Dakmeester
Ondersteunt deelnemende dakdekkersbedrijven met seminars, cursussen, voorlichting over nieuwe materialen en technieken.
FNV Bouw
Informatie over alle activiteiten en diensten die de bond levert. Online aanmelden als lid is mogelijk.
FOSAG
Koninklijke Vereniging FOSAG behartigt de belangen van ondernemers in het schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf. Handige zoekmachine om op postcode een schildersbedrijf bij u in de buurt te vinden.
Landelijke Specialisten Gevel-Isolatie
De LSGI biedt een overzicht van alles wat u wilt weten over gevelisolatie. Volledige inhoud van het handboek gevelisolatie, technische details, voorbeeldprojecten, leveranciers.
Nederlandse Dakdekkers Associatie
Houdt zich bezig met inkoop, marketing, ontwikkeling en techniek met als doel de kwaliteit en service van de aangesloten leden te verbeteren.
NEPROM
Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen stelt via deze site persberichten, notities en andere documenten ter beschikking.
NVB
De Nederlandse Vereniging van Bouwondernemers.
Raad van Arbitrage voor de Bouw
De Raad beslecht geschillen op het gebied van de bouw. Uitleg over de procesprocedures, het arbitragereglement en jurisprudentie.
SBRCURnet
Kennisinstituut dat zich bezig houdt met het ontwikkelen, verspreiden en promoten van kennis naar alle geledingen van de bouw.
Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV)
SEV steunt experimenten die nieuwe en vernieuwende wegen aangeven in de volkshuisvesting: Prestaties van woningcorporaties, Herstructurering van naoorlogse wijken, Leefbaarheid en wijkbeheer, De Nieuwe Bouwopgave, Wonen voor alle leeftijden
De Vakfederatie Rietdekkers
De brancheorganisatie van rietdekkers in Nederland. Informatie over de verenigingen en de branche, uitleg over rieten daken, foto's van projecten en links naar de sites van leden.
VSB
Informatie van de vereniging van steiger-, hoogwerk- en betonbekistingsbedrijven.

Andere talen 10

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
14 juli, 2016 op 7:35:03 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst