Producenten en leveranciers van allerlei soorten steen. (bakstenen, vloer- en wandtegels, dakpannen).

subcategorieën 1

ArtStone
[België - meerdere vestigingen] Producent van klinkers en tegels. Overzicht van de producten en toepassingsmogelijkheden.
Baksteen Holland
Advisering en verkoop van gevelstenen, gebakken straatstenen en keramische dakpannen. Met meerdere vestigingen in Nederland.
Baksteencentrum Limburg BV
Zelfstandig productspecialist en adviseur van baksteen. In- en verkoop van kleurbepalende bouwelementen voor de professionele en particuliere markt.
Bogers Dakpannenhandel
[Sprang-Capelle] Verkoop van gebruikte dakpannen.
Carrières de la Pierre Bleue Belge
Naamloze vennootschap met een jaarlijkse omzet van 50000 m3 blauwe hardsteen: de mogelijke toepassingen en afwerkingen, dealerslijsten en steenhouwers in de Benelux en Frankrijk.
Cento BV
Verkopen, ontwerpen, renoveren, aannemen en uitvoeren van bestrating, vloeren en gevels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Uitvoerig overzicht van de producten en mogelijkheden.
Daas Baksteen
Daas Baksteen biedt een uitgebreid programma handvorm-, strengpers- en wasserstrichstenen. Tevens informatie over het gepatenteerd ClickBrick droogstapelsysteem voor gevelbekleding.
Hagens Steenfabrieken B.V.
[Oeffelt] Producent en leverancier van diverse soorten metselbakstenen. Overzicht van producten, toepassingsmogelijkheden en ontwikkelproces.
Heumatop bouwmaterialen
[Westerlo] Groothandel met een ruim assortiment aan dakpannen, gevelsteen, betonklinkers, isolatiematerialen en betonproducten.
Hofman nv
Producent van kasseien, terrasdallen, boordstenen en keiklinkers. Steensoorten als basalt, graniet en porfier behoren tot het assortiment. Ook recuperatiestenen.
Huwavandersanden
Producent van metsel- en straatstenen. Informatie over het assortiment en de verschillende fabrieken in Nederland en Belgie.
Kassico
Uitgebreid assortiment steen zoals kasseien, graniet, zandsteen, blauwe steen, kleiklinkers en basalt.
Kissen bvba
Importeur van natuursteen. Toonzaal met vloeren, tegels en haarden te Hamont-Achel.
Koninklijke Mosa BV
Nederlandse producent van keramische wand- en vloertegels. Uitgebreid productoverzicht. Met veel informatie voor professionals en cosumenten.
Louis Culot
[Londerzeel] Leverancier van natuursteen voor vele toepassingen zoals keukenwerkbladen en vloeren. Uitgebreid productoverzicht en de toepassingsmogelijkheden.
Luijtgaarden B.V.
[Standdaarbuiten] Verkoop van nieuwe en gebruikte dakpannen, split en grind.
Manina bv
Gespecialiceerd in het leveren en aanbrengen van allerlei soorten dakconstructie's en dakpannen met name in de serie-matige woningbouw.
St Joris keramische industrie
Fabrikant van verschillende verglaasde bouwproducten zoals geglazuurde verblend- en handvorm stenen. In hun ateliers ontwerpen beeldende kunstenaars spraakmakende elementen zoals gewaagde gevelversieringen en sacrale beelden.
Steenbakkerij De Brandt
Bedrijf met gamma van roodpaarse veldovenstenen, waaronder overbakken bakstenen. Met een beschrijving van de productieproces en een filmpje.
Steenbakkerij Desta
Strengpersfabriek van gladde en ruwe gevelstenen, kleiklinkers en vormstenen in diverse kleurnuances en texturen.
Steenbakkerij Hove
Fabrikant uit Ninove van artisanale gevelstenen in ringoven gebakken. Gamma tevens geschikt voor restauratiewerken.
Steenbakkerij Ploegsteert
Producent van strengpers gevelstenen, gewelven, lateien en keramische snelbouwstenen waaronder de thermo- en hoge weesrtandblokken.
Steenfabriek Biezeveld B.V.
Ambachtelijke steenbakkerij vormt handmatig stenen en plavuizen en bakt ze zoals vroeger in een periodieke oven.
Steenfabriek de Rijswaard
Steenfabriek met een productiecapaciteit van meer dan 100 miljoen handvorm- en vormbakstenen voor utiliteit- en woningbouw.
Steenfabriek Klinkers
Een traditioneel vlamovenbedrijf waar stenen nog handmatig gesorteerd worden. Maatwerk en ambachtelijkheid kenmerken het productieproces.
Steenfabriek Nelissen
Volledig geautomatiseerde steenfabriek met een productiecapaciteit van 100 miljoen handvormstenen. Profielstenen "specials" worden nog handmatig gevormd.
Steenfabriek Nievelsteen
Producent van vol-keramische isolatiesteen. Binnemuursteen geschikt voor stuc- of schoonmetselwerk.
Steenfabrieken Vandersanden
Producent van handvormgevelstenen: Met de bedrijfsgeschiedenis, het productieproces, downloads voor architecten.
Steenindustrie Strating
Baksteenfabrikant van typische Groningerrode strengpersstenen en gespecialieerd in zeer ruwe bakstenen in verschillende formaten en nuances.
Steenvisie BV
Gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte bestratingsmaterialen. Met informatie en aanbiedingen.
Vande Moortel
Fabrikant van gevelstenen en kleiklinkers. Met het gamma, informatie over maatwerk, en verwerkingstips.
Vogelensangh
Een ambachtelijke productie waar gesinterde stenen in een traditionele ringoven worden gebakken op temperaturen van ca. 1.080 graden.
Wienerberger
Producent van gevel- en straat bakstenen, raamdorpels en Porotherm keramische binnenmuurstenen. Productoverzicht en informatie voor architecten, professionele bouwers en zelfbouwers.

Andere talen 9

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
18 mei, 2015 op 23:46:49 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst