subcategorieën 1

2advise
Advies en toetsing op bouwfysisch gebied. Nieuws, diensten, links en referenties.
Adviesbureau Brekelmans
Ingenieurs voor bouwconstructies, gevestigd te Maastricht, verzorgt het ontwerp en de uitwerking voor draagconstructies van bouwwerken.
Archidat Bouwkosten
Ontwikkelen en onderhouden van kostenbestanden voor de woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, installatie-techniek en civiele techniek.
Balans
Feng Shui consulten en ontwerpadviezen voor woningen en bedrijven. Met informatie over het adviesbureau en de werkwijze.
Bouw Techno Keuring Nederland BV
Spijkenisse: Ingenieursbureau gespecialiseerd in het keuren en adviseren van onroerende goederen, bouwbegeleiding en bouwmanagement.
Bouwmanagement Doornkamp
Adviseren en begeleiden zowel particulieren als professionele opdrachtgevers in de bouw. Met een C.V. en informatie over de diensten.
BWT Consultancy Weert BV
Gericht op ondersteuning van gemeentelijke afdelingen Bouw- en Woningtoezicht, met advies over bouwplantoetsing en bouwtoezicht.
Centerpoint Advies
Gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en outplacement in de bouwkunde en civiele techniek. Met informatie over het bedrijf en de diensten.
Corpo Mission
Advies en ondersteuning voor woningcorporaties, commerciële vastgoedbeheerders en volkshuisvestelijke overheidsinstellingen.
Crux
Adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van geotechniek en omgevingsbeïnvloeding.
Duyts Bouwconstructies bv
Amsterdam; adviesbureau voor bouwconstructies.
Evion Bouwconsult BV
Rijswijk; Multidisciplinair bureau dat bedrijven, overheidsinstanties en instellingen adviseert bij hun huisvesting, zowel bij nieuwbouw, verbouw, uitbreiding als renovatie.
Geveltechnisch Bureau Köhler
Een onafhankelijk bedrijf op het gebied van glas- en geveltoepassingen. Informatie over de werkgebieden en de specialismen.
Greten Raadgevende Ingenieurs
Advies op het gebied van bouwfysica, akoestiek en trillingstechniek. Met een profielschets en informatie over de werkwijze.
Grontmij
Een advies- en ingenieursbureau. Met een profiel en informatie over de werkwijze van de organisatie.
iES - Buro voor Bouwtechniek
Bouwkundig adviesbureau met als kernactiviteiten het leveren van ondersteunende taken aan architecten- en ingenieursbureaus.
Ingenieursbureau Rooijackers
Advies voor bouwconstructies. Ontwerpen, berekenen en tekenen van bouwkundige constructies.
ISO3
Bouwkundig teken- en adviesbureau. Diensten, referenties en online offerte.
Kok-Advies
Administratie en bouw advies, informatie over de diensten en mogelijkheden.
Lankelma Beheer
Adviesbureau voor van geotechnisch bodemonderzoek, berekeningen ten behoeve van funderingen en milieutechnisch onderzoek. Tevens uitvoering van funderingsherstel.
Libost Groep
Ingenieursbureau uit Hasselt met 80 medewerkers, actief op het gebied van infrastructuur en milieu, gebouwen en constructies inclusief bouwfysica. Overzicht van de dienstverlening en vacatures.
Lines Bouw- en Tekenburo BV
Een ontwerp-, bouw- en restauratiebureau, gevestigd in Amsterdam. Informatie over het bedrijf en een portfolio.
MUG Ingenieursbureau
Adviesbureau voor landmeten, geodesie, civiel ontwerp, RAW bestekken, milieuadvies en asbest onderzoek. Vestigingen in Groningen en Grou.
Pi Kwadraat
Bouwkundig Ingenieurswerk: informatie over diensten, vacatures en referenties.
Piron Advies
Informatie over de werkzaamheden van dit onderwijskundig en bouwtechnisch adviesbureau.
PKW Architectuur en Bouwadvies
Architecten en bouwkundig adviesbureau voor nieuwbouw, renovatie en hergebruik. Met informatie over het bedrijf en hun projecten.
PRC
Adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en woningbouw. Informatie over de diensten en relevante regelgeving.
Procap adviseurs en projectmanagers
Werken aan een veerkrachtig Nederland met slimme mobiliteit en infrastructuur, leefbare steden en dorpen, maatschappelijk vastgoed en duurzame energie.
Steenaart & De Jong
Bureau voor bouw- en kopersbegeleiding. Met informatie over de diensten en een contactadres.
Stichting Bouwreflectie
Advisering om goede samenwerking tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer bij bouwprojecten te bereiken. Informatie over de werkwijze en een nieuwsbrief.
Survey Partners International
dienstverlening in de vorm van civiel-, geo- en milieutechnische ondersteuning voor bedrijven in de Grond-, Weg- en waterbouw.
Taurus Bouwadvies
Bouwkundig adviesbureau voor objectschade, bouwmanagement en advisering in geschillen.
USP marketing consultancy
Commercieel onderzoeksbureau voor de Nederlandse bouw en woonwereld.
Wijnands Projectmanagement
Gespecialiseerd in het coördineren, begeleiden en controleren van projecten in de bouw. Over het bedrijf, de medewerkers en de diensten.
WWH
Dit bedrijf houdt zich bezig met bouwtechnische keuringen, bestekken, projectmanagement en epn-berekeningen. Met beknopte informatie.
[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
31 december, 2016 op 6:35:10 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst