Alfons Pierik
Gespecialiseerd in het monteren van dakramen en het aftimmeren van zolders. Met informatie en referenties. Het bedrijf is gevestigd in Hengevelde
Consolidated Groep
Moedermaatschappij van drie werkmaatschappijen op het gebied van renovatie en nieuwbouw van daken, dakbeheer en dakonderhoud en conservering van beton en staal.
Dakdek-Gigant.nl
Voor een betaalbare dakrenovatie prijs en een goede garantie is de Dakdek-Gigant misschien de oplossing voor u! Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf.
Dakkapel web
Dakkapel web biedt consumenten de mogelijkheid om diverse dakkapel specialisten te vergelijken. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de kosten en de regio.
Dakkapellen Online
Plaatst en levert diverse soorten dakkapellen bij zowel particulieren als zakelijke klanten, waaronder kunststof, houten en pre-fab dakkapellen. Op de website staan diverse foto's en er kan een offerte worden aangevraagd.
Eteb dakwerken
Installatiebedrijf Eteb, specialist op het gebied van dakwerken. Snelle service in het geval van daklekkage en spoed.
Fa. Baggerman
Aanbieder van dakdekkers en verzorgt dakreparaties. Verricht daarnaast ook werkzaamheden in schoorsteenvegen, ventilatietechniek en loodgieterswerk in de regio Leiden en de Bollenstreek.
Floradak
Belgische aannemer gespecialiseerd in dakbedekking en dakbegroening.
Van Hattem Dakkapellen
Op de website vind je een overzicht van de verschillende dakkapellen en afgeronde projecten. Tevens is er een offerte aan te vragen.
Jarino
Jarino levert hoogwaardige dakkapellen van diverse materialen. Ook voor de realisatie van een prefab dakkapel, dakopbouw of nokverhoging.
Libo
Gespecialiseerd in dakbedekking.
M.J.A. van de Gevel
Dakkapellen specialist te Tilburg. Overzicht van mogelijkheden, producten en prijzen.
Neuvel dak en montagewerk
Gespecialiseerd in dakbedekking, dakisolatie, dakreparaties en het plaatsen van lichtkoepels. Op de website vindt u diverse producten en projecten die in het verleden uitgevoerd zijn.
Profikon Reno
Het bedrijf is gespecialiseerd in dakwerken en -renovaties. Met informatie en referenties.
De Rietdekkerij
Gespecialiseerd in het renoveren en het leggen van rieten daken. Op de site zijn projecten zichtbaar en de prijs van een rieten dak kan berekend worden.
Schmidt Schoorsteenwerken
Gespecialiseerd in het bouwen van schoorstenen en de aanleg van rookkanalen. De website bevat foto's van projecten en tevens kan je er een offerte opvragen.
Visser & Visser
Dakdekkersbedrijf te Heeze voor nieuwbouw, renovatie en inspectie.
Windak
Onderhoudsvrije dakkapellen, die binnen een dag worden gemonteerd. Op de website vindt u een compleet overzicht van het aanbod en kunnen offertes worden aangevraagd.
Yves De Bondt
Algemene dakwerken voor nieuwbouwprojecten, renovatie en onderhoud aan installaties.
Zonnepanelen Online
Op deze website vind je informatie over verschillende soorten zonnepanelen. Tevens kan er een offerte aangevraagd worden.

Andere talen 3

[Contractor Mozilla]
Laatste wijziging:
21 juli, 2016 op 0:52:04 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst