Deze categorie bevat sites van bedrijven zich bezig houden met het ontwerpen en bouwen van allerlei soorten gebouwen en infrastructurele werken (wegen, kanalen, e.d.). Ook aanpassen, repareren, onderhouden, afwerken en slopen van deze bouwwerken valt hieronder.

Tevens worden sites vermeld die diensten leveren aan bedrijven in deze bedrijfstak of die informatie verstrekken over de bedrijfstak.

subcategorieën 18

Zie ook: 2

Bouwtop.nl
Advertenties van nieuwe en gebruikte producten en diensten binnen de bouw.
BouwWeb
De Bouw centraal op Internet. BouwWeb is een platform voor de bouw waar grote en kleine bedrijven die zaken doen met de bouw zich kunnen presenteren op Internet.
FBS-index, bestekservices
Overzicht van alle bestekservices (ook online IPS) in de Nederlandse bouw. Ook de UAV, het UAR en andere documenten kunnen worden geraadpleegd.
Koninklijke Bam Groep
Internationale bouwgroep voor woning- en utiliteitsbouw, civiele bouw, baggeren, advies en engineering. Informatie over het bedrijf en de verschillende activiteiten.
Pipingengineering.nl
Portal met informatie over piping engineering, stageplaatsen, vacatures en het leerwerktraject "de piping class".
StaTco BVBA
Veiligheidscoördinatie particuliere woning- en appartementenbouw zoals het opmaken van veiligheids- en gezondheidsplan, coördinatiedagboek en postinterventiedossier.
De UAV-GC 2000
Uniforme Administratieve Voorwaarden voor geïntegreerde contractvormen: een juridisch fundament voor de hele bouwsector. Met uitgebreide toelichtingen.

Andere talen 34

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
1 februari, 2017 op 9:30:05 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst