Websites waar producten verkocht worden die speciaal bedoeld zijn voor mensen met een handicap. Hierbij dient handicap zeer ruim gezien te worden omdat ook middelen zoals gehoorapparaten, rolstoelen, trapliften e.d hier onder vallen. Middelen die door mensen gebruikt worden die vaak niet als gehandicapt beschouwd worden.

Zie ook: 2

Atelier Michel Koene
Webshop op het gebied van snoezelen en andere - meer zintuigprikkelende - hulpmiddelen voor verstandelijk gehandicapten.
Handigehulp.nl
Online verkoop van handige hulpen en ontwikkeling van nieuwe duurzame hulpmiddelen.
Hulpplus
Hulpmiddelen en gemaksproducten voor het dagelijks leven zoals rollators, krukken, luchtreinigers, badliften aangepast bestek en meer.
Iris Huys
Praktische hulpmiddelen gericht op visueel gehandicapten en ouderen, voor vergroting, verlichting, spraak, braille en ADL.
Kentalis
Webshop voor cursussen en opleidingen gericht op mensen die een taalontwikkelingsstoornis hebben, of op mensen die doof, slechthorend, doofblind of communicatief meervoudig beperkt zijn.
Orthocor
Orthopedische en medische hulpmiddelen ter ondersteuning van het dagelijks leven, zoals braces, rolstoelen en bijbehorende zitoplossingen.

Andere talen 3

[Beauty_Mozilla]
Redacteur van deze categorie:
t00l
Laatste wijziging:
8 januari, 2017 op 16:44:22 UTC
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap