De meest toonaangevende websites voor kitesurfen vindt je hier. Zoek hier ook je kitesurfschool, kitesurfles of kitesurfwinkels.

subcategorieën 3

Zie ook: 1

Access
Kitesurf magazine met interviews over kitesurfen, materiaal, wedstrijdverslagen en informatie over kitesurf spots.
Bazaki Kiteteam 2012
Bazaki kiteteam! Bekijk hier het laatste kitesurf nieuws, actueel weer, forum, teaminformatie, Rietplas Emmen, Kiteboarding, Bazaki Kiteteam.
HangLos.nl
Een kitesurfsite door de gebruikers en kiters zelf. Verder een kitesurf forum, kitesurf foto's, kitesurf weer en kitesurf links. Alle informatie over kitesurfen op één site bij elkaar.
Kevin Langeree
Persoonlijke pagina van een professionele Nederlandse kitesurfer met wedstrijd verslagen, foto's en blog.
Kiteboard Open
Organisatie van kitesurf wedstrijden in Noordwijk pinksteren 2012.
Kitesurf en surfvereniging jumpteam
De vereniging voor kitesurfers en surfers in Scheveningen. Jumpteam heeft een reddingsboot, opslag, een gezellig clubhuis voor kitesurfers en organiseert met regelmaat leuke activiteiten. Lidmaatschap om er te kunnen kitesurfen va 85,- per jaar.
Kitesurf Vereniging AirTime Katwijk
Kitesurf vereniging in Katwijk. Informatie over kitesurf locaties in Katwijk en mogelijkheden voor stalling van materiaal.
Kitesurf.nl Online kite community
Community voor Nederlandse kitesurfers. Informatie over kitesurfen, producten, scholen, veiligheid en spots.
Kitesurfen op KiteHigh.nl
Kitesurfen informatie en nieuws. Over kite-spullen, kitesurf foto's, films, forum, veiligheid en 2e hands spullen, en kitesurf spots en locaties.
Kitesurfschool Kitesurfles
Kitesurfles .nl is een IKO gecertificeerde kitesurfschool met vaste locatie in Scheveningen. Deze kiteschool geef kitesurfles, cursus kitesurfen en powerkiten. Tevens is het mogelijk een kadobon kitesurfen te bestellen.
Kitesurfschool Scheveningen
Iko Gecertificeerde kitesurfschool in Scheveningen in Den Haag. Op een vaste leslocatie voor strandpaviljoen 'De Staat' met douches, omkleedruimte en restaurant. Een zeer veilige en luxe kitesurfschool met zeer hoge kwaliteit kitesurflessen.
Nederlandse Kitesurf Vereniging - voor kitesurfen
De NKV komt op voor de belangen van kitesurfers in Nederland. Haar belangrijkste doelstellingen zijn onder andere het behouden van toegang voor kitesurfers op de Nederlandse wateren en het promoten en vergroten van de veiligheid op bestaande kitesurfspots. De belangrijkste vereniging voor kitesurfen in Nederland.
Unhooked. Kiteboarders Blog
Unhooked. Blog van een kiteboarder voor kitesurfers. Nieuws over kitesurfen, reizen, tips, tricks en meer.
Watersport Vereniging Zandvoort
De Watersport Vereniging Zandvoort is opgericht in 1966, en heeft als doelstelling het bevorderen van de brandingwatersport. Ook voor kitesurfen ben je bij wvz aan het goede adres.
Youri Zoon Pro kiteboarder
Weblog met het laatste nieuws, foto's en video van Nederlandse kampioen en PKRA worldcup kitesurfer

Andere talen 9

[Kitesurf Mozilla]
Laatste wijziging:
4 december, 2014 op 12:15:08 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij