Bedrijven waar paarden worden gehouden en rijlessen worden gegeven.
Crisil Riding School
Gespecialiseerd in de aanpak van probleempaarden en angstige ruiters, in hippisch toerisme, A en B brevetten, vakantiestages.
Equive instructie
Paardrijles voor mensen met eigen paarden in het gooi en omstreken.
Fivos Horse Riding
Manege in Faliraki, Rhodos, Griekenland. Het aanbod bestaat uit rijlessen, pony rijden voor kinderen vanaf 6 jaar, ritten naar het strand, tussen de bergen, naar het meer van St.John. Alle ritten zijn onder begeleiding van een gids.
Groenhaven
Handels, africhtings en pensionstal gevestigd in het centrum van het land in het buiten gebied van Houten(Utrecht).Ook voor privé lessen t/m Grand prix niveau.
Hippisch Centrum Bodegraven
Manege, pensionstal, dressuur- en springlessen, tevens verkoop van paarden.
Hippisch Centrum de Achterhoek
Op pensionboerderij/minicamping 't Hoftijzer, manege is volledig toegerust op alle paardrij activiteiten
Hippisch Centrum Muiderberg
Hippisch Centrum Muiderberg is een klassiek gebouwd manegebedrijf met een moderne uitstraling. Landelijk gelegen tussen Muiden en Muiderberg is het bedrijf goed bereikbaar vanuit Amsterdamd of pony.
Hippisch Centrum Rottemeren
Het doel van het bedrijf is het faciliteren van een gezellig en kwalitatief hoogwaardig hippisch centrum.
Huifkartocht-veluwe.nl
Voor een huifkartocht over de Veluwe of huifkartochten op locatie. Per huifkar vanuit Ede, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Hoenderloo of Otterlo. Huifkar rit bij kinderfeesten, bedrijfsfeesten, familiefeesten , een dagje uit.
het Koninklijke Bos
Leren paardrijden op pony's (Haflinger en Shetland) voor kinderen in het Waasland (België).
Manege Blauwendraad
Paard en ponyrijles (springen/dressuur) wedstrijden, buitenritten, ponykampen, pensionstalling e.a. activiteiten. Eenvoudig te bereiken, direct aan het bos. Accomodatie; 60 stallen, 2 binnenmaneges buitenmanege, dressuurpiste, paddock, overdekte trainingsmolen, weidegang.
Manege de Arckelhoeve
Boerderij, foto's, verhalen en gebeurtenissen.
Manege de Bongerd
Gelegen in Glimmen, nabij drie natuurgebieden. Paardrijlessen voor alle leeftijden, opstap-cursussen, voltige, paardenverhuur, kinderfeestjes en ponykampen.
Manege De Boschhoeve
Manege in nabijheid van bos en heide. Buitenritten en tochten per paardentram, koets of huifkar. Geautoriseerd examenbedrijf voor ruiter- en men-bewijs. Slaapmogelijkheden: huisje,hotelkamers en minicamping. Iedere vakantie worden er ponykampen georganiseerd.
Manege de Eenhoorn
Manege de Eenhoorn in Blokker, Noord Holland. Voor rijlessen, verkoop en leasen van paarden en pony's.
Manege de Hoef
Manege de Hoef biedt diverse hippische activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen en voor zowel beginnend als gevorderde ruiters. Buitenritten voor gevorderde ruiters, altijd onder begeleiding. Gevestigd in Egmond.
Manege de Veluw
Manege in Ewijk, nabij Nijmegen, voor ponykampen, paardrijden en pension.
Manege Elzenhof Texel
manege op Texel voor strandritten, bosritten onder begeleiding. Tevens paardrijlessen en mogelijkheid voor ponyritjes aan de hand voor kinderen en ponykarren.
Manege en Pensionstal Zonneveld
Nieuws, foto's, lestijden, tarieven, historie, links en gastenboek. Gevestigd in Baarn.
Manege Groot te Egmond a/d Hoef
Buitenritten naar strand, duinen en bos. Pensionstalling en lease. Tevens verhuur van koetsen en paardentram.
Manege Heemskerk
Voor duin en strandritten maar ook voor groepslessen kunt u terecht bij manege heemskerk
Manege Het Zesspan
Ponyrijden voor kinderen vanaf 5 jaar op Shetlanders, te Kerk-Avezaath, Buren.
Manege Hillegersberg
Manegebedrijf gelegen in het Lage Bergse bos, een bosrijk recreatie gebied aan de rand van Rotterdam. De manege houdt zich bezig met verantwoord leren paardrijden en het leren omgaan met paarden in het algemeen.
Manege Klein Oever
Manege en ponykampen. Paard- en ponyrijlessen in en buiten de vakanties. Met eigen zwembad! Ponykampen met uitgebreid activiteitenprogramma en veel buitenritten. Slapen in de boerderij of in een van de huifkarren.
Manege Laarbrug
Informatie over ponykampen en de verschillende arrangementen van Manage Laarbrug te Ommen.
Manege Lelystad
Manege voor paard- en ponyrijlessen en buitenritten. Pensionstalling voor paarden en ponys' Opleidingen en cursussen Kantine
Manege Nibbixwoud
Lessen voor beginners, gevorderden en gehandicapten. Professionele training voor paard en ruiter op topniveau door Prix st. George ruiter Henny v.t. Hof. Africhting, in- en verkoop paarden en pony's.
Manege Oosterboer
Voor rijlessen op pony's en paarden Tevens mogelijkheid tot stalling
Manege Ponykamp De Burght
Manege Ponykamp De Burght in Barneveld organiseert ponykampen met een volledig dagprogramma voor jeugd van 8 t/m 18 jaar.
Manege Smit Pesse
Onderneming op het gebied van paardrijden en recreatie in al zijn vormen
Manege Stoeterij Deloof
Site laat info zien over pony- en paardrijlessen, sportkampen en wedstrijdrijden (dressuur en jumping) van deze manege annex Connemarakwekerij in Torhout.
Manege zonder drempels
Biedt huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten. Verhuur van speciaal aangepaste appartementen voor gezins- en groepsvakanties
Maneges
Overzicht van enkele maneges, ruitersportzaken, toeleveranciers en hoefsmederijen in Nederland.
Maya de Hoog -
Dressuur- en trainingsstal. U kunt hier terecht voor o.a. het africhten en corrigeren van paarden, Freestyle, dubbele longe en het zadelmak maken.
Mini-manege Hippago
Kleinschalige ponykampen en arrangementen in Drenthe.
Poelenburgh
Voor rijlessen, ruiterkampen, springen, buitenritten kunt u hier terecht.
R.S.C De Treekhoeve
Een van de groter maneges in Nederland. Voor alle rijopleidingen, Freestyle, Ponykampen, Pensionstalling
Recreatiecentrum Het Zwarte Water
Ditt recreatiecentrum biedt naast een manege ook chalets, een camping en een kampeerboerderij. Er zijn diverse activiteiten voor jeugd.
Ruitersportcentrum Breda
Biedt paardrijlessen voor zowel spring- als dressuurruiters, bosritten en andere activiteiten, en is tevens een pensionstal met boxen en weidegang.
Ruitersportcentrum Schoteroog
Gelegen in Haarlem-Noord ( Waarderpolder) Paardrijden voor iedereen mogelijk.
Ruitervereniging en Ponyclub - Oud-Beijerland
Dit hippisch centrum met uitrijmogelijkheden door het Spuipark. Vereniging, wedstrijden en dressuurdagen.
Sportpaarden- en ponyfokkerij Sintels
Lessen, ponykampen, ponyfokkerij, hengstenhouderij
Stadsrijschool.com
Stadsrijschool organiseert regelmatig activiteiten. Zo worden onder andere onderlinge wedstrijden georganiseerd voor alle niveaus, equipewedstrijden gereden en organiseren we één maal per jaar een kür op muziek.
Stal 't Reelaer
Een manege op een landgoed in Overijssel. Zij organiseren naast manegelessen ook weekenden waarin je je ruiterbewijs kunt halen, ponykampen, trektochten en beginnersarrangementen.
Stal Bernoski
Dressuur instructie en wedstrijdbegeleiding voor zowel amateurs als professionals tot en met Grand Prix niveau. Africhting en wedstrijdklaar maken van dressuurpaarden pensionstalling,opfok van jonge talentvolle dressuurpaarden , bemiddeling en verkoop van kwaliteitsvolle dressuurpaarden
Stal Hermes
Rij-en handelstal met ruitersportwinkel geeft paard- en ponyrijlessen en in de zomervakantie worden er ruiterkampen georganiseerd. Te St. Jacobiparochie, Friesland.
Stal Molenaar
Fokkerij en ponykamp voor jeugdruiters in Chaam.
Stalhouderij het Fjordenpaard
Stalhouderij actief in het rijden van huifwagens en trouwkoetsen in Breda. Sinds 2008 zijn zij ook actief met het rijden van bosritten, beginnersritten in het Mastbos van Breda en organiseren zij ook strandritten in Scheveningen.
Studbook Zangersheide
Stamboek voor springpaarden. Met resultaten van de jaarlijkse hengstenkeuringen, verslagen van de Z-festivals en de Belgische en Europese kamioenschappen voor pony's. Lidmaatschapsinformatie, video's en inhoud van Z-magazine.
Trainingsstal Laura Zwart
Basisactiviteit is het trainen en corrigeren van paarden. Daarnaast is er een pensionstal, en worden privélessen gegeven. Bemiddeling en advisering bij aan- en verkoop van paarden is een onderdeel van dit bedrijf.
vdbruggen.com
Hier vind u de geschiedenis van deze stal, alsmede informatie over voortgebrachte fokprodukten. Gespecialiseerd in springpaarden.
De Wolfshoeve
Voor prestatie in de spring en dressuursport! Een stal met optimale trainings-faciliteiten natuurrijke omgeving.

Andere talen 5

[Horse Mozilla]
Laatste wijziging:
2 januari, 2017 op 6:24:04 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij