Sites die de gemeenschap in Noord Brabant betreffen. De mensen, geschiedenis, organisaties en instituten die de inwoners van deze regio van dienst zijn.

subcategorieƫn 20

Zie ook: 2

Bisdom 's-Hertogenbosch
Informatie uit en over het bisdom, de parochies, kerkelijke instellingen en het seminarie Sint-Janscentrum.
De Kober groep
Biedt kinderopvang aan in Breda, Roosendaal en omgeving. Daarnaast ook trainingen, voorlichting, projecten, administratie en interim management dit alles op gebied van kinderopvang en bedrijfsvoering.
Overleven buiten de Hollandse Tuin
Informatie over een boek van Han Verschure. Het boek beschrijft het leven in zes voormalige Hollandse (tegenwoordig Brabantse) dorpen, Raamsdonk, Waspik, 's Gravenmoer, Capelle, Sprang en Besoijen, tijdens de Tachtigjarige Oorlog.
PON
Het PON onderzoekt aard en richting van maatschappelijke ontwikkelingen, adviseert bij veranderingsprocessen en ontwikkelt vernieuwende projecten en stimuleert de uitvoering ervan. Het instituut is actief op uiteenlopende terreinen, waaronder: wonen en welzijn, gezondheidszorg,
Truckersdag
Stichting En Route organiseert ieder jaar een truckersdag waar verstandelijk gehandicapten de VIPS zijn en als zodanig meetouren door het Brabantse landschap in de colonne van 100 trucks.
[Many Mozillas]
Laatste wijziging:
25 augustus, 2016 op 0:18:13 UTC
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag