subcategorieën 10

Zie ook: 2

Alfred Mozer Stichting
Door de PvdA in 1990 opgericht voor het onderhouden van contacten met politieke geestverwanten in Midden en Oost- Europa. Nieuws en nieuwsbrief. [Mix Nederlands en Engels].
Archipol
Archief van websites van Nederlandse politieke partijen.
Evert Vermeer Stichting
Probeert door het organiseren van campagnes, debatten en conferenties een zo breed mogelijk publiek te interesseren voor onderwerpen als duurzame armoedebestrijding, conflictpreventie, goed bestuur, mensenrechten, migratie, milieubehoud en een rechtvaardige handelspolitiek. Publicaties, agenda, activiteiten en forum.
Instituut voor Publiek en Politiek
Een landelijke, niet-partijgebonden organisatie die zich ten doel stelt politieke en maatschappelijke participatie te bevorderen. Bevat een overzicht van projecten en weblinks.
Keer het tij
Samenwerkingsverband van organisaties, die met acties en debatten wil aantonen dat progressieve maatschappelijke en politieke veranderingen niet alleen noodzakelijk, maar ook mogelijk zijn.
Parlement & politiek
Actuele en historische informatie over kamerleden, kabinetten, ministers, het staatsbestel en de verkiezingen en de kabinetsformatie. Over de wettelijke achtergrond, regelingen, actuele thema's en verkiezingsprogramma's.
Partijloos
Partijloos, instituut tot maatschappelijke vernieuwing, is opgericht in reactie op de luide roep om vernieuwing binnen de maatschappij. Met stemmenpool, kloonbank en e-mail-generator.
Éen land, één samenleving
Manifest tegen de gepolariseerde verhoudingen tussen de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland. Tekst van het manifest, mogelijkheid tot ondertekenen en de handtekeningenlijst.

Andere talen 2

[Juggling Mozilla]
Redacteur van deze categorie:
christoffel
Laatste wijziging:
13 februari, 2017 op 9:37:25 UTC
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag