subcategorieën 15

Zie ook: 5

Ambulante Fiom, Stichting
Fiom helpt vrouwen en mannen die vragen over of problemen hebben met onbedoelde zwangerschap, abortus, afstand ter adoptie, ongewenste kinderloosheid, adoptie, zoekacties, seksueel misbruik, verkrachting, incest en geweld in de relatie. Lijst van 13 vestigingen in Nederland.
Kliniekeninfo.nl
Informatie over plastische chirurgie in Nederland. Overzicht van klinieken.
Kraamzorg Nederland
Landelijke organisatie voor kraamzorg. Informatie over bevalling en de kraamtijd, de werkwijze van de organisatie en een namenlijst voor aanstaande baby's.
Noorderbrug
Biedt ondersteuning aan mensen met een lichamelijke handicap op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Daarnaast heeft De Noorderbrug een Cluster Doven met als werkgebied Noord- en Oost-Nederland.
Praktijkinfo.nl
Zoeken naar huisartsenpraktijken op naam of woonplaats.
Stichting Residentiële & Ambulante Zorg - RAZ
Landelijke zorgorganisatie. Zorgverlening in diverse woonzorgvoorzieningen en bij cliënten thuis, maaltijdverstrekking, verzorging van aangepaste reizen en uitleen van medische hulpmiddelen.
Zorgbelang Nederland
Regionale Patiënten/Consumenten Platforms. Bestaan uit plaatselijke patiënten/consumentenorganisaties en uit afdelingen van landelijke patiënten/consumentenorganisaties. De platforms richten zich in hun regio op belangenbehartiging, consumentenvoorlichting, klachtopvang en kwaliteitsbevordering.

Andere talen 2

[Doctor Mozilla]
Laatste wijziging:
25 januari, 2017 op 3:09:14 UTC
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag