subcategorieën 11

Zie ook: 2

Centra voor Leerlingenbegeleiding
Website van de Vlaamse Gemeenschap over de Centra voor Leerlingenbegeleiding. Informatie voor leerlingen, ouders, leerkachten, scholen en professionelen.
Digikids en Digi-Student
Twee grote sensibiliseringsinitiatieven voor de introductie van het Internet en de nieuwe media in het Vlaams onderwijs. Hierin bundelen overheid, media en bedrijfsleven de krachten om in het belang van honderdduizenden jongeren een duale kennismaatschappij te vermijden.
Digitale school
Online oefeningen, downloadbare lesbundels, e-klas, e-bib en ICT tips.
Gemeenschapsonderwijs
Inrichtende macht voor het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Rubrieken voor onder meer ouders, jeugd, personeel, nieuws, archief, en verder een lijst van alle scholen en het Schoolweb.
Onderwijsinspectie
De onderwijsinspectie van de Vlaamse gemeenschap is een organisatie die werkt in opdracht van de Vlaamse overheid en belast is met het toezicht op de kwaliteit van het onderwijs.
School Friends
Databank met de bedoeling oude schoolvrienden terug te vinden.
School Zonder Racisme
Organisatie die verschillende vormingsactiviteiten aanbiedt en scholen verenigt die een duidelijke stelling innemen. Met een voorlichtingsbrochure, en een lijst van scholen.
SchoolNet
De site van, voor en over de Nederlandstalige educatieve sector.
Syntra
Erkend VIZO-centrum voor vorming en begeleiding van zelfstandigen en medewerkers van kmo's.
Verkeerspedagogisch Instituut
Vooral werkzaam op het vlak van schoolverkeer, verkeers- en mobiliteitsbeleid, ouderen en verkeer. De site bevat richtlijnen voor verkeers- en mobiliteitseducatie.
Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs
Informatie over regelgeving via de mededelingen, scholengemeenschappen, nascholingsprojecten,lesmateriaal, groepsaankoop software; mogelijkheid tot het stellen van administratieve en pedagogische vragen aan de gespecialiseerde diensten.
Vlaamse Script Academie
De VSA stelt zich tot doel het scenarioschrijven te professionaliseren. Het uitgangspunt is dat scenarioschrijven een vak is dat kan aangeleerd worden.
Word wat je wil
De Dienst Informatie Vorming en Afstemming biedt een overzicht van cursussen en opleidingen voor volwassenen in Vlaanderen.

Andere talen 3

[Belgium]
Laatste wijziging:
26 januari, 2017 op 18:54:10 UTC
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag