Reisorganisatoren die zich specialiseren in jeugd en jongeren tot circa 18 jaar.

subcategorieën 1

Zie ook: 1

Jongerenservice
Vakantiekampen voor jongeren van 3 tot 17 jaar. Een deel van de programma's zijn er op toegespitst om kinderen kennis over de Belgische natuur bij te brengen. Tevens worden er cursussen op meerdere gebieden aangeboden.
Junior Travels
Organiseert werkweken, tweede fase kampen en buitensportactiviteiten voor scholen en jongeren.
OKEE Jeugdvakanties
Actieve vakantieweken in Nederland en België voor de jeugd van 6 tot 16 jaar. Met een overzicht van de arrangementen en foto's.
Polvo
Stichting te Riethoven die vakantie kampen organiseert en tevens de locatie inclusief blokhut verhuurd.
Skiland
Wintersportkampen voor jongeren tussen 13 en 19 jaar. Een open kamp in de kerstvakantie en maatwerk voor scholen. Beschrijving van de werkwijze en mogelijkheden.
Sportievak
Sportfederatie, organisatie van sportieve vakanties voor kinderen en jongeren vanaf 5 jaar. Monitorcursussen en overzicht van de sportkampen. Brochure-aanvraag.
Stichting de Ster
Organiseert unieke vakanties voor kinderen van 8 t/m 16 jaar, die net even een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van zelfvertrouwen en weerbaarheid.
Stichting VakantieKind
Zomerkampen voor kinderen en jongeren van 7 tot 16 jaar.
Top Vakantie Webstek
Vormingswerk en vrijetijdsbesteding voor jongeren v.z.w.: educatieve vakanties voor jongeren: computeren, talen, dansen, paardrijden, skiën, enzovoorts. De reisverslagen van voorgaande vakanties zijn ook op de site te vinden.
Vinea
Organisator van actieve vakanties voor jongeren van zeven tot en met negentien jaar. Biedt zeilen, surfen, paardrijden, sport, survival, taal, theater, creatief, duiken, klimmen maar ook gewoon strand.
YMCA Vakanties
Deze internationale jongerenorganisatie biedt een breed assortiment actieve vakanties voor jongeren van 6 tot 25 jaar.
Zeilkamp Waterland
Zeilvakantiekampen en gemengde actieve kampen voor jongeren van 8 tot 18. Het startpunt is Broek in Waterland. Overzicht van mogelijkheden, prijzen en foto's van eerdere jaren.

Andere talen 1

[Travel Mozilla]
Laatste wijziging:
1 augustus, 2016 op 5:24:08 UTC
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media