Champion Show
Nationale en Internationale jaarlijkse tentoonstelling voor Konijnen, Cavia’s, Kleine knagers, Hoenders, Dwerghoenders, Watervogels, Siergevogelte, Oorspronkelijke Duivenrassen en Sierduiven.
Delta-Show
Rasdierententoonstelling te Middelburg van hoenders, dwerghoenders, sier- en watervogels, sierduiven, konijnen en cavia’s.
Euregio Show
Tentoonstelling die tot stand komt door samenwerking tussen kleindier verenigingen in het grensgebeid Aalten(NL)/Bocholt(DE).
Gelderlandshow
Tentoonstelling voor kleindieren gehouden in de veilinghallen te Huissen.
Jeugdshow Laren
Tentoonstelling in Laren exclusief voor jeugleden.
Kempenshow
Toonstelling te Olen met Vlaams Interprovinciale Wedstrijd van sierduiven, hoender, park- en watervogels, konijnen en cavia's.
Kleindierenshow "Midden Veluwe"
Tentoonstelling te Wenum-Wiesel voor erkende rassen en kleurslagen van konijnen, cavia’s, kleine knagers, hoenders, dwerghoenders, sier- en watervogels, sierduiven en oorspronkelijke duivenrassen.
Martini Show
Kleindier tentoonstelling die wordt georganiseerd door de Groninger Pluimvee Club, Konijnenfokkers verenigingen Gruno en de Groninger Sierduiven Club.
Noordshow
Tentoonstelling in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren voor erkende rassen van zowel hoenders, dwerghoenders, konijnen, sier en watervogels.
Peelhorstshow
Open kleindiertentoonstelling in Horst.
Vechtdalshow
Open kleindiertentoonstelling in de regio Noord Oost Overijssel ten behoeve van de in dit gebied gevestigde kleindierverenigingen.
[Dog Mozilla]
Laatste wijziging:
21 augustus, 2014 op 5:15:08 UTC
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media