Overzicht van nederlandstalige sites van scholen in Vlaanderen, Brussel of Wallonië die speciek onderwijs bieden voor kinderen met een handicap (vooral dus scholen Buitengewoon Onderwijs).

Zie ook: 1

De Berk
BLO school te Hasselt, voor Types 1, 2 en 8.
De boomgaard
Een Katholieke school te Brugge voor kinderen met een type 1 attest van 6 tot 13 jaar. Veel foto's, uitleg over de visie, kalender.
De Brug
School voor buitengewoon lager onderwijs met leerproblemen (type 8) of lichte mentale achterstand (type 1), te Beringen.
Buso Don Bosco Halle
School voor moeilijk lerende kinderen (Type 1 OV3) in Halle. Een overzicht van de opleidingen/lestabellen, leerlingentijdschrift, wegbeschrijving.
BuSO Kristus-Koning
Secundaire school in Sint-Job-in't-Goor die een beroepsopleiding OV3 biedt aan jongens en meisjes die moeilijk leren. Structuur van de school, studierichtingen, info rond pedagogische werking, leerlingenvervoer.
Damiaanschool
School voor kinderen met leermoeilijkheden (Type 1 en 8) te Tremelo.
Dominiek Savio Instituut
Vrije school voor kleuter en lager onderwijs voor kinderen met een fysieke handicap te Gits. Info rond activiteiten, pastoraal, projecten.
Ganspoel
School voor kinderen met visuele problemen (type 6) te Huldenberg. Verzorgt ook ondersteuning voor deze kinderen in andere scholen (GON).
Instituut Mevrouw Govaerts
School voor kleuter, lager en secundair te Heist-op-den-Berg voor types 1,2 en 8 (lager) en types 1, 2, 3 en 4 in OV1 en OV3 (secundair). Algemene info, begeleiding van kinderen, activiteiten, foto's.
KIDS
Vrije basis- en secundaire school in Hasselt voor kinderen met een auditief, een spraak-taal probleem of een autismespectrum stoornis (type 7).
M.P.I. De Bevertjes
School voor leerlingen type 2 en 4 te Beernem. Info over de diensten, internaat, oudervereniging en foto's.
De Mast Kasterlee
Secundaire school die OV1, OV2 en OV3 biedt voor kinderen met attest type 1, 2, 3 of 4. Info over de opleidingsvormen, de activiteiten, leerlingenvervoer, de begeleiding van de leerlingen.
MPI De Vloedlijn
Gemeenschapsschool basisonderwijs voor type 1, 2 en 8, met vestigingen in Oostende, De Haan en Eernegem. Met informatie over de school en organisatie.
MPI Pottelberg
Buitengewoon basisonderwijs te Kortrijk voor kinderen type 1, 2, 6 en 8. Specifieke Auti-werking, ook (semi-)internaat.
S.A.I.O. - School voor Aangepast Individueel Onderwijs Geel
School voor Stedelijk Buitengewoon Lager Onderwijs (type 8).
De Ster
School voor beroepsopleiding OV3 te Tielt voor leerlingen met een type 1 attest. Algemene informatie, kalender en foto's.
Ter Bank
School voor Buitengewoon Onderwijs te Heverlee (Leuven) voor kinderen met matige tot ernstige mentale handicap (Type 2).
Vrij instituut voor buitengewoon onderwijs
Scholengroep in Turnhout met aanbod van kleuter tot secundair, voor types 1, 2, 4 en 8. In het secundair wordt OV1, OV2 en OV3 aangeboden.
Ziekenhuisschool Gasthuisberg Leuven
Onderwijs voor kinderen en jongeren die gehospitaliseerd zijn in UZLeuven.
De Zonnewijzer Zele
BLO-school voor type 1 en type 8, met o.a. algemene info, getuigenissen, schoolkrant, foto's, agenda.

Andere talen 1

[Welcome Mozilla]
Laatste wijziging:
18 november, 2015 op 2:24:04 UTC
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie