Onderwijsinstellingen die zich specifiek richten op één onderwerp of sector en informatieve sites over onderwijs voor een bepaalde sector.
Sites voor onderwijsinstellingen die zich richten op een bepaald onderwerp worden meestal opgenomen onder het desbetreffende thema. Deze vindt u daarom niet in de hoofdcategorie Onderwijs, maar bijvoorbeeld in Zakelijk of Kunst. Via @-links kunt u de sites hier toch vinden. Zolang er nog geen /Onderwijs-categorie bestaat onder een onderwerp, en dus ook geen @-link gemaakt kan worden, kunnen sites (tijdelijk) hier worden opgenomen.

subcategorieën 27

Aequor
Kennis- en communicatiecentrum voor de groene sectoren. Informatie over doeleinden, activiteiten en nieuws.
Bedrijfssimulaties.nl
Houdt zich bezig met het vervaardigen en organiseren van managementgames en simulaties voor het bedrijfsleven en het onderwijs in Nederland en Vlaanderen.
Groen Onderwijs
Nieuws uit Groen onderwijsland, informatie over onderwijsinstellingen in Nederland, artikelen uit het vakblad en informatie over projecten.
Jongepier rijopleidingen
Het startpunt voor opleidingen tot rijinstructeur en (taxi)chauffeur. Tevens ondernemersopleidingen, detachering en reïntegratie.
Pilootworden.nl
Bedoeld om heersende vooroordelen over de vliegopleiding van de KLM Flight Academy weg te nemen. Met vragenlijst om te bepalen of aan de toelatingseisen van de opleiding voldoet.
Sound Seminar
Opleiding tot all-round geluidstechnicus.
De VerkeersAcademie
Opleidingen tot rijinstructeur te Best en Nieuwegein. Informatie over het cursusaanbod. Tevens vacatures voor instructeurs in heel Nederland.

Andere talen 12

[Welcome Mozilla]
Laatste wijziging:
19 maart, 2016 op 15:24:03 UTC
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie