Onderwijs aan buitenlanders, gericht op het leren van nieuwe talen. Meestal wordt er onderwijs gegeven in de taal van het gastland.

subcategorieën 1

Zie ook: 2

AFS Nederland
Een jaar highschool, een half jaar, of aantal maanden wereldwerk en/of reizen in diverse landen. Gastgezinnen voor het inkomende programma, verschillende lengtes mogelijk. Informatie over alle inkomende en uigaande programma's en ervaringen.
Interlanguage
Taalreizen voor het Engels, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch en Spaans. Geeft een overzicht van instituten en hun cursusaanbod.
Istituto Linguistico Mediterraneo
Italiaans studeren in Toscane, met informatie over het cursusprogramma en de prijzen.
Italiaanse Taalschool Leonardo da Vinci
Leer Italiaans in Italië. Met een overzicht van de cursussen, de activiteiten en de huisvestingsmogelijkheden.
Italstudio
Cursussen Italiaans in verschillende steden in Italië. Cursussen van 1 week tot 9 maanden. Informatie over de cursussen en de verblijfplaatsen.
Leer Russisch in Rusland
Taalcursus Russisch te Sint Petersburg voor Nederlanders en Vlamingen. Informatie over lessen en accommodatie. Programma staat onder Nederlands management ter plaatse.
Plus Taalreizen
Cursussen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans in een land waar deze taal gesproken wordt. Voor jeugd en volwassenen, beginners en gevorderden. Duur van een week tot een jaar.
Sprach Caffe
Lessen in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portuguees, Spaans, Arabisch en Chinees, op locaties in Europa, Noord America, Australië, Brazilië en China.
StudyTravel
Verzorgt taalreizen voor cursussen Engels, Frans, Italiaans en Spaans in instituten over de hele wereld. Overzicht van de instituten, brochure in PDF-formaat en reserveringsformulier. Tevens mogelijkheid voor werk, stage en vrijwilligerswerk in aanvulling op de taalcursus.
Talen-cursussen.nl
Cursusevaluatie en prijsvergelijking van wereldwijde scholen. Diverse talen worden aangeboden. Site is ook in zeer veel verschillende talen beschikbaar.
Tricolore-Bicolor
Cursussen Frans in Frankrijk, Spaans in Spanje en Italiaans in Italië. Zoeksysteem voor cursussen op plaats of andere kenmerken.

Andere talen 21

[Welcome Mozilla]
Laatste wijziging:
5 juni, 2016 op 5:35:04 UTC
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie