Website over Nederlandse media die als hoofdthema het onderwerp 'etnische relaties'hebben.

subcategorieƫn 1

Zie ook: 1

Mira Media - Schakel met de Multiculturele Samenleving
Mira Media streeft naar gelijkwaardige deelname van allochtonen en meer diversiteit in de multiculturele audiovisuele media voor en achter de schermen.
Eutopia, Podium voor politiek, cultuur en kunst
Eutopia is een nieuw podium voor het Europese cultuurgoed in zijn transculturele, hybride en kunstzinnige vorm. Het wil eigentijdse vragen voor het voetlicht brengen en uitdagend vorm en richting geven aan de multiculturele cultuurkritiek.
Media en minderheden
Deze site gaat over de rol die de media spelen bij het ontstaan en bestrijden van vooroordelen over etnische minderheden. Aandacht wordt ook besteed aan de oorzaken en gevolgen van de deze werkwijze.
Meer van Anders
Bureau beeldvorming en diversiteit van de omroepen. Meer van Anders stimuleert programmamakers en beleidsmakers binnen de landelijke en regionale publieke omroepen en de Wereldomroep om de diversiteit in de samenleving zichtbaar te maken, zowel in hun programma's als op de werkvloer.
MTNL
Journalistieke televisie vanuit een intercultureel perspectief, dat zijn wortels vindt in het Nieuwe Nederland. Zendt uit op de lokale zenders van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
OHM Net
De website van de Organisatie Hindoe Media.
[Block Toy Mozilla]
Laatste wijziging:
19 maart, 2016 op 17:35:05 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen