Het christendom is één van de grote wereldreligies, ontstaan vanuit het geloof in Jezus Christus.

subcategorieën 22

Zie ook: 2

Antwoorden over het Christelijk Geloof
Behandeling van allerlei onderwerpen die te maken hebben met het christelijk geloof. Ook getuigenissen van bekeerde mensen.
Beraad van Kerken Den Bosch
Actief op het terrein van oecumenische vieringen, informatie uitwisseling, en op het terrein van de diaconie: zorgen voor mensen die aan de kant van de samenleving zijn komen te staan.
C-cards.nl
Aanbod van christelijke e-cards met bijbeltekst en foto, die C-Cards worden genoemd. Men kan zich hierop abonneren en wekelijks zo'n card ontvangen per e-mail, die men vervolgens weer naar anderen toe kan sturen.
Christelijke Campings
Overzicht van christelijke campings in binnen- en buitenland.
Christelijke Info Site
Bevat belijdenissen, overdenkingen, gedichten, songteksten en bijbelstudies.
Christelijke vakantiesite
Informatie over hoe campings, bungalowparken en reisorganisaties omgaan met de zondag als rustdag. Tevens aanbod van vakantiewoningen en caravans.
Christelijke-cards.nl
E-cards die te maken hebben met God en het geloof. Er zijn ook video-e-cards, en e-cards met eigen foto behoren ook tot de mogelijkheden.
Credible.nl
Christelijk jongerenforum.
Crosscards
Voor het bestellen van christelijke e-cards. Er zijn allerlei categorieën waar men uit kan kiezen, zoals doop en huwelijk. Men kan ook kiezen voor een eigen ontwerp.
Eternal Glorious Light
Deze site wil laten zien, dat God werkelijk bestaat en dat de Bijbel een betrouwbare gids is om Hem beter te leren kennen. Ook wordt gewezen op Gods glorie en heerlijkheid, die blijken uit vele wonderen, maar ook uit de natuur.
Keerpunt
Verhalen van mensen die een grote verandering in hun leven meemaakten door een ontmoeting met Jezus. Over diverse onderwerpen.
Kerk en Israël
Het deputaatschap ‘Kerk en Israël’ van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland houdt zich bezig met de relatie met Israël.
l'Abri
Christelijk studiecentrum op meerdere plaatsen in Nederland. Een plek waar mensen naar antwoorden kunnen zoeken op hun persoonlijke vragen over geloof en leven.
Leesditvoordatjesterft.nl
Een aansporing om na te denken over het doel van het leven, alvorens men sterft.
Mijn God!
'Mijn God' was het thema van de boekenweek 1997. Een aantal kerken en christelijke organisaties gaven een boekje uit. De teksten uit het boekje staan hier op Internet.
De Pinksterbeweging in Rusland, groeien tegen de verdrukking in
De ontstaansgeschiedenis van de Pinksterbeweging in de wereld met veel aandacht voor de groei van de Pinksterbeweging in Rusland.
Relisound
Professionele audio- en video-installaties voor o.a. vergaderzalen en kerken. Men kan helpen met advies, verkoop, inrichting en onderhoud van geluidsinstallaties, beamers en lichtapparatuur.
Waarderende Gemeenteopbouw
Deze website is bedoeld als een ontmoetingsplek, waar kerkelijk werkers, en ook vrijwilligers die actief zijn in kerkelijk verband, ter inspiratie hun kennis, ervaringen en handreikingen kunnen delen.
YOT
Experiment met de Magdalenakerk, kunst en spiritualiteit in het kader van Brugge, culturele hoofdstad van Europa 2002.

Andere talen 40

[Mozilla Angel]
Redacteuren van deze categorie:
whizky vanderploeg
Laatste wijziging:
7 maart, 2017 op 1:09:11 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen