Een scheiding brengt, naast dat het vaak een emotionele periode is, ook vaak een hoop werk en regelzaken met zich mee. Dit overzicht bestaat uit websites die informatief zijn, en kunnen helpen, bij een goede afsluiting van de relatie. Daarnaast bevat het overzicht, organisaties die service verlenen, waarbij commerciele belangen ondergeschikt zijn aan sociaal- emotionele-belangen. Objectiviteit en integriteit staan hoog in het vaandel. Dat betekent overigens niet, dat een website niet commercieel mag zijn.

subcategorieën 1

Zie ook: 1

AllesOverScheiding.nl
Informatieve website over alles wat te maken heeft met scheiden, maar ook de fases er voor en er na.
Echtscheiding wijzer
Informatie voor mensen die willen scheiden of gescheiden zijn. Onderwerpen als kinder- en partneralimentatie, boedelverdeling, co-ouderschap en het ouderschapsplan worden besproken. Ook de financiële kant van scheiden wordt belicht.
Echtscheidingservice
Uitgebreide juridische informatie over echtscheiding. Ook de mogelijkheid tot het gratis stellen van vragen via internet.
Kind en echtscheiding
Informatie, voorlichting en begeleidingsmogelijkheden voor kinderen en ouders in echtscheidingssituaties.
Scheiden doe je samen
Organisatie gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling, die oog heeft voor ouders en kind(eren) tijdens de scheiding. De website bevat allerhande informatie over de verschillende facetten van het scheiden.
Scheiden.info
Alle informatie over hoe je moet scheiden. Hoe de alimentatie te regelen, alles voor de kinderen te regelen, mediation en de advocaat, de financiën, etc.
Scheidenmoetbeter
Een compleet pakket om elke scheiding goed te regelen, zowel op financieel als op emotioneel gebied.
Scheidslijn
Een informatieve site over echtscheiding en uitelkaar gaan. Handig wanneer je graag delen van de scheiding zelf willen afhandelen om kosten te besparen.
Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
Informatie over trouwen, scheiden, kinderen en overlijden. Vooral gericht op financiën en recht, maar met een sociaal-emotionele insteek.
[Many Mozillas]
Laatste wijziging:
6 mei, 2016 op 11:45:22 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen