subcategorieƫn 3

Zie ook: 1

Andreas Manna Stichting
Voor hulp aan straat-, zwerf- en weeskinderen in Afrika. Site met project- en achtergrondinformatie.
Connect International
Een hulporganisatie die samen met lokale partners in Malawi en Tanzania kleinschalige projecten steunt veelal in kleine dorpen tesamen met de plaatselijke bevolking. Veelal drinkwater en schoolprojecten.
GoTogo
Stichting wil de onafhankelijkheid van de lokale bevolking in Togo bevorderen. Achtergronden, geschiedenis en informatie over de projecten. Met een nieuwsbrief en contactgegevens.
Kune Zuva
Steunt kleinschalige en individuele projecten in Ethiopiƫ en Zimbabwe. Mensen een kans geven een sprong vooruit kunnen maken is het motto. Site met heldere en korte informatie over activiteiten, organisatie en landen.
Malaika Kids Nederland
Werft fondsen voor de bouw van kinderdorpen in Tanzania.
Oud in Afrika - Old in Africa - Ageing in Africa
Actief voor en met organisaties en projecten voor ouderen, ouderenzorg en ouderenhulp in Afrika. Ook voor ouderen met aidsweeskinderen, meestal hun kleinkinderen. Onder andere fondsenwerving voor Grace and Compassion Convent, Sabatia Eye Hospital en Helpage voor projecten in onder ander Kenia en Oost Afrika.
Stichting 'Vrienden van Burundi'
Informatie over de Stichting 'Vrienden van Burundi' die concrete ontwikkelingshulp geeft aan mensen in Burundi. Nieuws over het werk, over Afrika en Burundi in het bijzonder.
Stichting Kleine Noden
Kleinschalige hulpverlening in Zuid-Sudan. Doelstelling, bestuur, projecten, medewerkers, nieuws en foto's.
Stichting Nimba
Onderwijs voor kansarme kinderen met een lichamelijke handicap in Conakry, Republiek Guinee (West Afrika).
Stichting Projecten Zuid-Afrika (SPZA)
Hun missie is 'Een betere toekomst voor kinderen, jongeren en vrouwen in arme townships (sloppenwijken) in Zuid-Afrika'. Werkt samen met educatieve projecten en organisaties in Zuid-Afrika, Engeland, Nederland en Zwitserland. Het gaat met name om buitenschoolse opvang, sponsorouderschap en studiebeurzen.
Students for Students
Een organisatie van Nijmeegse studenten die zich inzetten voor het verbeteren van hoger onderwijs in West-Afrika.
Twiga
Stichting wil op kleine schaal mensen in Tanzania helpen die daar om vragen en die uiteindelijk door deze hulp zelf verder kunnen. Projecten, nieuws, achtergrond, initiatiefneemsters, jaarverslag, helpen en foto's.

Andere talen 1

[Atlas Mozilla]
Laatste wijziging:
6 januari, 2017 op 7:05:10 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen