Mensen met een aanzienlijk meer dan gemiddelde intelligentie.

Zie ook: 1

Choochem
Vereniging ter ondersteuning van hoogbegaafde christenen. Informatie, tips en activiteien.
HINT Noord- en Zuid-Holland
Belangenvereniging voor hoogbegaafden in onderwijs en ontwikkeling. Met een overzicht van bijeenkomsten, verslagen en ervaringen.
HIQ
Advies en informatie inzake hoogbegaafdheid.
Hoogbegaafdvlaanderen
Informatieve site gemaakt door ouders van hoogbegaafde kinderen die hun kennis en ervaring willen delen met andere ouders en mensen die beroepshalve met hoogbegaafde kinderen in contact komen.
Mensa Belgiƫ
Mensa is een internationale vereniging met als enig criterium voor lidmaatschap een score in of boven het 98ste percentiel bij een gestandaardiseerde en onder begeleiding afgenomen IQ-test.
Mensa toegangspagina
Mensa pagina van Jaap Wieringa uit Arnhem met informatie over email en chat voor leden van de vereniging Mensa Nederland en mensen met een hooq IQ.
Pharos
Landelijke Nederlandse vereniging van ouders van hoogbegaafde kinderen. Informatie over de vereniging en publicaties over dit thema. Online chat en informatie voor leden.
Plato
Landelijk Informatie Centrum Hoogbegaafdheid. Informatieverstrekking over en belangenbehartiging van hoogbegaafde kinderen. Informatie over de stichting en over hoogbegaafdheid, literatuurverwijzingen en links.
Vereniging Mensa Nederland
Nieuws van organisatie die de belangen van zeer intelligente mensen behartigt.

Andere talen 1

[Many Mozillas]
Laatste wijziging:
4 juni, 2016 op 5:15:06 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen