subcategorieën 3

Christen Gemeenten van God: Vegetarisme en de Bijbel
Veel religies in de wereld hechten geloof aan vegetarisme als een vorm van religieuze vooruitgang. Dit artikel onderzoekt vegetarisme sinds de oude tijden tot aan het huidige Christendom.
Ethisch Vegetarisch Alternatief (EVA)
Verstrekt informatie over vegetarische voeding, vegetarisme, milieu, dierenwelzijn, gezondheid, vegetarisch koken en recepten. Er is ook een lijst van restaurants, producten, activiteiten zoals vegetarische kooklessen, en een forum.
Geschiedenis van het Westers Vegetarisme
Portretten van historische vegetariërs en hun tegenstanders. Religieuze, psychologische en filosofische aspecten en motieven, door Jeroen Vuurboom.
De Nederlandse Vegetariërs Bond
Voor wie de voorkeur geeft aan een maaltijd zonder vlees, is de NVB de spreekbuis en een belangrijke bron van informatie. Nieuws, voedings- en productinformatie, overzicht van recepten en restaurants.
Vegadates
De eerste contactadvertentie-site voor vegetariërs en veganisten in Nederland en België. Met foto's, gratis proefperiode en gratis berichtencontact via de site.
Vegatopia
Recepten, nieuws over vegetarisch eten en leven, de maandelijkse top 10 van de populairste vleesalternatieven en een restaurantgids voor Nederland en België.
Vegetarisme.nl
Informatie over vegetarisme, veganisme, met recepten en tips voor gezond eten en leven.
Vlees is moord
Over het eten van vlees en de consequenties voor dieren, mensen en het milieu. Een forum, schokkende filmpjes, informatie over de bio-industrie, scharreldieren en E-nummers.

Andere talen 9

[Sunflower Mozilla]
Laatste wijziging:
1 september, 2016 op 16:20:47 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen