Manier waarop iemand in maatschappelijk opzicht leeft. Overzicht van bewust gekozen alternatieve leefstijlen, gemeenschappen gericht op verandering van de bestaande orde en specifieke gewoonten.

subcategorieën 5

Zie ook: 5

Anders Wonen Anders Leven
Praktische informatie voor ieder die wil wonen en leven in een ecologische en meer sociale omgeving, in een duurzaam huis, in een woongroep of leefgemeenschap
Boris' Wereldgift
Onderzoeks- en Adviesbureau voor natuur-, dierenwelzijns- en reisorganisaties, die willen samenwerken met deze wereld en de aarde.
Dienstenruilclub
Een systeem waarbij diensten geruild worden tegen andere diensten. Voor een bewezen dienst ontvangt men tegoedpunten. Met deze punten kan men dan betalen.
EkoZine
E-zine dat bericht over en staat voor een duurzame en rechtvaardige samenleving. Weg- en aanwijzer op het gebied van o.a. milieu, natuur, lifestyle, natuurvoeding en gezondheidsbewustzijn.
Netwerk Bewust Verbruiken
Informatie- en actienetwerk dat mens- en milieubewust verbruiken wil stimuleren in Vlaanderen. Campagnes, discussieforum, links, agenda en de platformtekst.
Nomadologie, over het Grote Zwerven.
Informatie over aspecten die betrekking hebben op het begrip nomadologie inclusief eigen teksten op over dit onderwerp.
Samenhuizen
Vereniging voor woongemeenschappen in België. Een platform en een forum voor mensen die geïnteresseerd zijn in cohousing, centraal wonen of andere vormen van gemeenschappelijk wonen.
Vruchtbare Aarde
Tijdschrift voor blikverruiming met artikelen vanuit de biologisch dynamische visie op het leven. Leefomgeving, (biologsiche)voeding en landbouw, kunst, geneeskunde en vele andere onderwerpen.
zelfvoorziening.nl
Project om het zo volledig mogelijk zelf, ter plaatse en voor zich produceren van voedsel, kleding, woning en dergelijke op een sociaal gelijkwaardig oppervlak te ondersteunen. Netwerk, nieuwsbrief en informatie over relevante boeken, tijdschriften en mogelijk andere documenten.

Andere talen 9

[Many Mozillas]
Laatste wijziging:
1 september, 2016 op 16:20:47 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen