Zie ook: 2

COC Nederland
Nederlandse vereniging tot integratie van homosexualiteit. Projecten, nieuwsbrief, publicaties, discussieforum, informatie over locale afdelingen en links.
Gay and Lesbian Switchboard
Een organisatie die telefonisch - en via de website -informatie verstrekt over alles wat met homoseksualiteit te maken heeft.
Holebifoon
De anonieme telefoonlijn voor alle vragen rond holebi-seksualiteit.
Kenniscentrum homo - en lesbisch emancipatiebeleid
Ondersteunt regionaal beleid, bundelt en verspreidt kennis en volgt beleid en wet- en regelgeving over lesbische en homo-emancipatie.
Orpheus
Landelijke vereniging voor hulp bij homo- en biseksualiteit binnen man/vrouw relaties. Telefoonnummers, gespreksgroepen, verhalen, boeken.
Het Roze Huis
Antwerpse Regenboogkoepel. Nieuwsberichten, groepen, persberichten, activiteiten.
Een Roze Wolk
Voor informatie en ondersteuning aan lesbische/biseksuele vrouwen en homoseksuele mannen gericht op thema's rondom (wens)ouderschap en ongewenste kinderloosheid.
Stichting De Kringen
Non-profit organisatie die zich richt op lesbische vrouwen, homoseksuele mannen en biseksuele mensen in Nederland. Koepel van lokale ouderen en jongerenkringen die groepsgesprekken in huiselijke sfeer organiseren.
Stichting Mannenwerk
Mannenwerk organiseert workshops, praatgroepen en trainingen voor mannen(hetero-, homo- en biseksueel) rondom hun persoonlijke ontwikkeling en seksuele beleving.
Stichting Outway
Een organisatie die zich inzet voor homoseksuele jongeren en ouders met homoseksuele kinderen. Verhalen, vaak gestelde vragen en informatie over veilig vrijen.

Andere talen 10

[Genie_Mozilla]
Laatste wijziging:
5 februari, 2017 op 16:48:57 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen