subcategorieën 1

Zie ook: 1

Daddy Cool
De muziek van Boney M en Frank Farian omlijst het verhaal van een Surinaamse jongen die aan een danswedstrijd meedoet. Informatie over de speellijst, de cast en het verhaal.
First Row Entertainment
Informatie over de meest recente musical uitgevoerd door verschillende amateurgroepen.
HEMA de musical
Hier zijn nieuwetjes, de cast, creatives en de speellijst te vinden.
Kruimeltje
De musical is gebaseerd op het boek van Chris van Abkoude. Informatie over speeldata, het verhaal, scenefoto's, de cast en de mensen achter de voorstelling.
Mijn musicals
Verhalen, achtergronden, geluidsfragmenten, foto's, cast en creatives van meer dan 45 musicals.
Miss Saigon
Het liefdesverhaal tussen een Amerikaanse soldaat en een Vietnamees meisje speelt in de nadagen van de Vietnamese oorlog. Deze productie wordt opgevoerd in het Beatrix Theater in Utrecht. Informatie over het verhaal, de cast, de creatieve geesten en de voorstellingen.
De musical site
Nieuws, recensies, foto's, reportages en een kijkje achter de schermen bij verschillende musicals.
Musical'sCool!
De musicalopleiding van Studio Pan in Best geeft cursussen aan kinderen, jongeren en volwassenen voor beginners en gevorderden. Naast informatie over de cursussen is informatie te vinden over de komende productie.
Musical.nl
Details over nagenoeg elke Nederlandstalige musical die ooit in de lage landen te zien was. Interactieve musical reviews, portretten, nieuwsberichten, achtergrondartikelen en cd-besprekingen.
Musicals.nl
Overzicht van musicalproducties van Joop van den Ende. Nieuws, programma en downloads.
MusicalWorld
Online community over musicals met een forum, nieuws, downloads en links.
Musicalworld.TV
Videoreportages van musicalpremières, rodeloper-gesprekken en overzicht van musicalacteurs.
Next to Normal
De voorstelling vertelt het verhaal van een doodgewone vrouw die om moet gaan met een ingrijpende gebeurtenis en wat dit met haar en haar gezin doet. Informatie over de cast, het creatieve team, het verhaal, nieuwsberichten en over de tijd en plaats van de voorstellingen.
Opus One
Productiebedrijf vertelt over zijn geschiedenis en oude en nieuwe producties. Voor 2012 staat de Bommelmusical "De Nieuwe IJstijd" op het programma.
Rocky over the Rainbow 2002
Officiële fansite van de Double Feature hitmusical met Jim de Groot, Linda Wagenmakers, Rolf Koster, Lone van Roosendaal, Darryll Charles en Michael Diederich. Bekijk liedteksten, foto's en de speellijst.
Soldaat van Oranje
Het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema wordt opgevoerd op de vroegere vliegbasis van Valkenburg (ZH). Toont informatie over de cast, het verhaal, foto's en video's.
Stichting Stage Affairs te Veghel
Stichting uit Veghel produceert muziek regionale theaterproducties voor jong en oud. Kijk op de site voor de komende producties of om een idee te krijgen wat zij in het verleden gedaan heeft.
Vals Alarm!
Musicalensemble in Groningen. Voorstelling, foto's, reserveren en dirigent.
Wicked
Deze voorstelling vertelt het verhaal achter "The Wizard of Oz". Dit stuk wordt opgevoerd in het Circustheater in Den Haag. Informatie over de cast, het verhaal, nieuwsberichten, foto's en over de voorstellingen.
Zorro
Een vrijheidsstrijder helpt de noodlijdende bevolking om onder het juk van zijn onderdrukker uit te komen en moet tussendoor kiezen uit twee vrouwen. Informatie over de cast, het verhaal, nieuwsberichten, foto's en over de tijd en plaats van de voorstellingen.

Andere talen 10

[Drama Mozilla]
Laatste wijziging:
29 mei, 2015 op 11:15:11 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen