World Nederlands Kunst Organisaties
20
Kunstorganisaties voor podium-, literaire en beeldende kunsten.

subcategorieën 4

Zie ook: 1

Amsterdams Fonds voor de Kunst
Een onafhankelijke stichting, kreeg van de gemeente de subsidiëring van incidentele kunstprojecten en de opdrachten beeldende kunst in de openbare ruimte toevertrouwd.
Antwerpen Open
Onafhankelijke kunstorganisatie die met verschillende projecten en exposities de culturele uitstraling van Antwerpen en Vlaanderen wil vergroten.
Artstream
Een stichting die culturele activiteiten organiseert op velerlei terrein, zij wil kinderen en volwassenen stimuleren om kunstzinnig bezig te zijn.
Boekmanstichting
Studiecentrum voor kunst, cultuur en beleid. Onderzoek en meningsvorming over de productie, distributie en afname van kunst en over het (inter)nationale kunstbeleid.
BVK
Bureau voor Kunstprojecten in Almere brengt klanten en kunstenaars bij elkaar. Informatie over de mogelijkheden.
Circusvlo
Vlaamse organisatie voor circuskunsten.
CJP
Stichting Cultureel Jongeren Paspoort wil kunst en cultuur toegankelijker maken voor jongeren d.m.v. het uitgeven van een landelijke voordeelpas en informatievoorziening over culturele activiteiten.
CultuurNet Vlaanderen
Onderzoekt hoe de relatie tussen aanbod en cultuur kan verbeteren. Informatie, nieuwsbrief, FAQ en links.
Demos
Beweging met aandacht voor het belang van een artistieke en culturele inbreng bij het in stand houden van een democratisch model.
deSingel
Internationaal kunstcentrum van Vlaanderen, presenteert theater, dans, muziek en architectuur. Programma, online ticketverkoop en databank.
FARO
Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
KUNSTWERK(t)
Organisatie voor Vlaams beeldend talent.
Materiaalfonds
Verstrekt renteloze leningen aan beeldend kunstenaars en vormgevers. Over de procedure en voorwaarden, contactgegevens, nieuws en links.
Poppunt
Aanspreekpunt voor de popsector in Vlaanderen: geeft begeleiding, juridische advies, en praktische informatie over poppodia. Organisator van de Muzikantendag.
Ruigoord Online
Kunstenaarskolonie. Informatie over de activiteiten die in deze gemeenschap georganiseerd worden.
Sprezzatura
Adviesbureau voor kunst en cultuur in Leeuwarden. Lopende, nieuwe en gerealiseerde projecten. Overzicht van de mogelijkheden. Forum.
Stichting Buitenkunst
Zij organiseert projecten op het gebied van dans, theater, muziek, literatuur en beeldende kunst op verschillende locaties in Nederland.
Stichting Muset
Wil kinderen en volwassenen interesseren voor beeldende kunst en theater. Zij doet dit door het organiseren van tentoonstellingen en het begeleiden van de uitvoerende kunstenaars.
Tento.be
Initiatief van Openbaar Kunstbezit Vlaanderen, met tekst en uitleg over 290 musea in Vlaanderen en Brussel, en een tentoonstellingsagenda.
Vlaams Centrum voor Amateurkunsten
Steunpunt van de Vlaamse Gemeenschap ten behoeve van de amateurkunsten. Missie, informatie, publicaties en activiteiten.

Andere talen 19

Laatste wijziging:
4 augustus, 2015 op 18:19:43 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen