Een overwegend gezongen toneelstuk met orkestbegeleiding.

Zie ook: 1

Bis! Bis! Opera per Tutti
Mylou Mazali presenteert met collega's (de Mazali Opera Singers) een operaprogramma bestaande uit aria's en en ensemble's in de vondelkerk te Amsterdam.
Klassieke Muziek, Opera & Operette, Ballet
Achtergondinformatie en recensies van muziek- en opera-uitvoeringen. Redactie: Paul Korenhof
De Munt
Operagebouw in Brussel. Kalender met uitgebreide informatie over de voorstellingen, praktische informatie, de geschiedenis van het gebouw en een virtuele rondleiding.
MUSICO Reizen (muziekreis / operareis / concertreis)
MUSICO Reizen is een toonaangevende organisator op het gebied van operareizen en concertreizen. Op de site kunt u de muziekreizen direct boeken
De Nationale Reisopera
Reizend opera gezelschap. Informatie over producties, waar en wanneer deze te zien zijn en achtergrond informatie.
De Nederlandse Opera
Gezelschap dat meestal optreedt in het Muziektheater in Amsterdam. Overzicht van actuele producties met agenda, beschrijving en muziekfragmenten en praktische informatie over operabezoek.
Onafhankelijk Toneel
Theatergroep verzorgt solo-dansvoorstellingen, Arabischtalige voorstellingen, jongerenproducties en groot gemonteerde operas die worden uitgebracht in de grote theaters onder de naam Opera O.T.
Opera Cinema Nederland
Jong opera gezelschap dat opera toegankelijker probeert te maken. Informatie over producties en speellijst.
Opera Spanga
Deze stichting organiseert opera's in het Friese dorp Spanga. Foto's en een mp3 van de uitvoeringen in de afgelopen jaren, reserveren van de komende uitvoering.
Opera Tralala
Wil kinderen op speelse wijze laten kennismaken met opera. Met werkwijze, profielen van medewerkers, speellijst en persinformatie.
Opera Zuid
Een reisgezelschap, dat zich met name richt op Zuid-Nederland. Achtergrond informatie, speellijst, CKV gedeelte.
Operahuis
Uitgebreide beschrijvingen over Daniel Auber, zijn opera La muette de Portici, Guiseppe Verdi en zijn opera I Lombardi alla prima crociata.
Operaweetjes.nl
Een overzicht van opera's met samenvattingen van het libretto, biografieën van componisten en zangers en andere achtergrondinformatie.
Vereniging Vrienden Nationale Reisopera
Promoot opera en ondersteunt de Nationale Reisopera. Informatie over de vereniging, haar tijdschrift, nieuwsberichten en een agenda.
Vlaamse Opera
Opera van Gent en Antwerpen. Omschrijving van de producties, kalender, praktische informatie en een korte introductie van de historische achtergrond.

Andere talen 18

[Musician Mozilla]
Laatste wijziging:
1 juli, 2016 op 18:35:09 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen