subcategorieën 8

Zie ook: 1

Art-Abstract: Kandinsky's voorstellingen van het immateriële
De bronnen en historische afkomst van de abstracte beeldtaal van de schilder worden onderzocht door Cretien van Campen.
Cooman, Jan De
1893-1949: Kunstschilder-Etser, zijn leven, zijn werk.
De hoed van Opa
Serie artikelen geschreven door de Amsterdamse kunstenaar Paul Werner over zijn kunstvrienden en-collega's uit het Amsterdam van de jaren 1950 tot 1980. Een hommage aan de kunst en kunstenaars van die tijd.
Hofhuizen, Willem
Appollinisch expressionist (1915-1986). Beschrijving van zijn levensloop en werk. Hij maakte olieverven, gouaches, beelden, sgrafitto's en fresco's. Belangrijke werken in Maastricht.
Melsen, Marten
Belgische kunstschilder (1870-1947), schilderde vooral boerenfiguren. Overzicht van kunstwerken en een uitgebreide biografie. Site is beschikbaar in meerdere talen.
Rees, Otto van
Stichting geeft informatie over het werk en leven van de beeldend kunstenaar (1884-1957) met een overzicht van schilderijen en tekeningen.
Samuel Ferdinand Cornelis Arons
Beschrijving van de zoektocht door Hein en Jan Ehrhardt in Suriname naar de 19-de eeuwse Surinaamse schilder van hun voorvader kapitein Thomas Lange van de 'Stad Zwolle'.
Walderveen, Bob van
Kleurrijke abstrakt-surrealistische schilderijen en objecten van de multi-media kunstenaar en tropist met een biografie, werk en postkaarten.

Andere talen 6

[Travel Mozilla]
Laatste wijziging:
18 mei, 2016 op 5:54:07 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen