Artemisia
Groep beeldende kunstenaars die hun wortels in Alsemberg(Beersel, Vlaams Brabant) hebben. CV's en voorbeelden van hun werk.
Atelier 7
Louise de Winter met figuratieve schilderijen van humorvolle dames en abstract figuratieve schilderijen van Max de Winter. Zij wonen en werken in Kollum (Friesland).
Dier in Bedrijf
Utrechts collectief dat werkzaam is op het gebied van productontwikkeling, beeldende kunst en onderzoek.
Kalamiteit
Werkplaats in Dokkum voor kunstboeken, video, audio, fotografie, schilderkunst en 3D art. Foto's, films, bio's en informatie over tentoonstellingen.
Kunstenaarsinitiatief Hedah
Hedah is een kunstinitiatief uit Maastricht, een podium voor actuele, internationale ontwikkelingen op het gebied van de beeldende kunsten
Kunsthuis SYB
Podium voor hedendaagse kunst te Beetsterzwaag, Friesland. Informatie over de kunstenaars, projecten en publicaties.
MU
Verkent de grenzen en randgebieden van de hedendaagse kunst en richt zich hierbij op kunst in relatie tot architectuur, vormgeving, populaire cultuur en nieuwe media. Over de tentoonstellingen nu, het verleden en de toekomst.
Nieuwe Vide
Kunstenaarsinitiatief in Haarlem organiseert tentoonstellingen op het gebied van jonge en expirimentele beeldende kunst. Over de kunstenaars en de tentoonstellingen.
de Overslag
Presentatieruimte De Overslag is een initiatief van een groep Eindhovense kunstenaars met elke maand nieuwe exposities.
Paraplufabriek
Woonwerk - en tentoonstellingsplek in Nijmgegen, waar jonge kunstenaars, uit Nederland en daarbuiten, experimenteren en hun werk tonen. Actueel nieuws, archief en route-informatie.
PIEK !
Een jonge, dynamische kunstgroep die zich specialiseert in het ontwikkelen en realiseren van nationale en internationale moderne kunst projecten.
Quelle Horreur
Kunstenaarsgroep die bestaat uit kunstenaars en dat soort mensen van verschillende (professionele en culturele) afkomst die een reeks projecten tot stand gebracht hebben en willen brengen.
Studio Brikat
Werkruimte voor het kunstenaarskoppel Brichard en Kathy Vandamme en andere kunstenaars in het Westvlaamse Staden.

Andere talen 3

[Mozilla Painter]
Laatste wijziging:
22 september, 2016 op 3:35:08 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen