World Nederlands Kunst Beeldende Kunst
278

subcategorieën 22

Zie ook: 3

75+NAP
Een verzamelplaats voor architecten, kunstenaars, grafici, fotografen, industrieel ontwerpers, multimedia artists en andere creatieve beroepen.
Arti et Amicitiae
Noch museum, noch galerie, maar veeleer een 'laboratorium' voor beeldende kunsten en staat zodanig open voor initiatieven van kunstenaars.
Artlistings
Portaalsite voor liefhebbers en verzamelaars van beeldende kunst, met overzichten van musea en tentoonstellingen, handelaren en beurzen, en dienstverleners in de sector.
Beeldenpark Vijverssburg
Landgoed met beeldenpark, ook het 'Bos van Ypeij' genoemd. [Leeuwarden]. Over de tentoonstellingen, de beelden, het park en de plannen.
Het Cultuurpaleis
Over het Theater te Water, het Bevrijdingsfestival, Noorderzon en het Internationaal Choreografen Concours.
Een dag van 480 uur
Bijzondere kunstexpeditie naar Antartica waar Ros experimenteerde met een satelliet-verbinding en zo de eerste virtuele expositie over de Zuidpool maakte.
Diversmarkt
Tijdelijk beeld in de openbare ruimte dat op de samenhang in de huidige samenleving focust. Deelnemers, evenement en pers.
Exto
Divers aanbod van kunstwerken, kunstenaars, galeries en exposities. Kunstenaars kunnen gratis een online galerie maken en onderhouden.
Galeries.nl
Overzicht van galeries, kunstenaars, exposities, kunstwerken, musea, evenementen en een agenda.
Kunst & Complex
Ateliergemeenschap in een pand aan de Rotterdamse Keileweg. Over de stichting, de activiteiten, het gebouw en de kunstenaars. Informatie over de gastateliers.
Kunsthandel Ivo Bouwman
Moderne kunst, met de collectie, links en informatie.
Kunsthandel Marcel Gieling
Schilderijen, sculpturen en toegepaste kunst van 1900 tot heden. Profiel, adres en foto's van de collectie. Gevestigd in Utrecht.
kunstinzicht.nl
Selectie van activiteiten van kunstenaars, galeries en musea. De agenda geeft een overzicht van actuele tentoonstellingen en onder portfolio's presenteren verschillende kunstenaars hun werk online.
Kunstkijker, De
Educatieve site waar je leert hoe je een kunstwerk kunt bekijken en begrijpen tegen de achtergrond van de kunstgeschiedenis en de maatschappelijke ontwikkelingen van heden en verleden.
KunstNetwerk
Overkoepelende website op het gebied van kunst. Niet alleen overzichten, maar ook diepgaande informatie over kunstenaars, hun werk, kunststijlen en andere kunstgerelateerde onderwerpen.
Lijstenmakerij & Galerie M.Jas
Grafiek, antieke prenten en gravures van Breda en Brabant. Informatie over de kunstenaars, de winkel en de lijsten.
Luc Brusselmans
Transparantie, kwetsbaarheid, vergankelijkheid.
Monart
Lijstenmakerij. Met als doel het maken van kwalitatief zeer goede inlijstingen gericht op het conserveren en behouden van het kunstwerk.
Open Ateliers
Kunstenaars houden open atelier: Agenda van open atelier dagen en beeldend kunstenaars presenteren hun werk op deze site.
Sichting FlauweCult Collectief
Een overzicht van de verschillende activiteiten. Het doel is een laagdrempelig podium te bieden aan beginnende kunstenaars van verschillende disciplines zoals theater, muziek, poezie, literatuur, beeldende en digitale kunst.
Strangefruits.nl
Levendige en actuele site over hedendaagse kunst met links, online kunstroutes en een virtuele galerie.
Tigerlily
Portal voor nationale en internationale kunst en internetkunst.
Tuin der Onlusten
Kunstenproject in Alsemberg opgevat door kunstenaars Al Balis en Beg Tsé en profileert zich voornamelijk als openluchttentoonstelling, waarop ook gastartiesten betrokken kunnen worden.

Andere talen 33

[Mozilla Painter]
Laatste wijziging:
27 januari, 2017 op 0:35:08 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen