World Nederlands Kunst Architectuur
54
De kunst en de leer van het ontwerpen en uitvoeren van bouwwerken.

subcategorieën 8

Zie ook: 2

ABC Architectuurcentrum
Lokaal architectuurcentrum van Haarlem en omgeving. Het organiseert exposities, lezingen, symposia en discussies over interieur, architectuur, stedenbouw, landschap en alle kunstvormen die daarmee samenhangen.
Arcam
Een coördinatiecentrum op het gebied van architectuur, stedebouw, landschapsarchitectuur en design in Amsterdam en omstreken. Exposities en publicaties en discussies over architectuur.
ArchiNed
Informatie over ontwikkelingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur in Nederland. Biedt daarnaast een overzicht van Nederlandse ruimtelijk ontwerpbureaus en ontwerp gerelateerde instellingen en bedrijven, vacaturebank, agenda met tentoonstellingen en lezingen en een overzicht van architectuurboeken en tijdschriften.
Archiprix
De Nederlandse ontwerp-opleidingen selecteren jaarlijks hun beste studentenplannen voor deelname. De diversiteit is kenmerkend, anders dan bij de meeste prijsvragen is er geen sprake van een gezamenlijke opgave.
de Architect
Informatie over architectuur, stedebouw en inetrieur design. Op de site vindt u nieuws, productinformatie en een foto archief.
Architectenweb
Database met informatie over Nederlandse architecten en architectuur, nieuws, links en vacatures.
ArchitectenWerk
Informatie voor en over Nederlandse architecten.
Architectuur Lokaal
Onafhankelijk, landelijke informatie- en documentatiepunt voor architectuurbeleid in Nederland.
Architectuur.org
Architectonische projecten in Nederland gesorteerd op projecttype, architect en plaats. Van elk project zijn er diverse gegevens, een omschrijving en foto's te vinden.
Architectuurcentrum Nijmegen
Exposities, lezingen, debatten en andere activiteiten op het gebied van architectuur. De agenda en informatie over rondleidingen.
Belgiumview
Duizenden foto's van Belgische gebouwen en landschappen, beschrijvingen en uitleg over historische en architecturele aspecten. Gerangschikt volgens kunststroming. Kies mee wat de mooiste gebouwen zijn.
Bouw van de Eco-kathedraal van Le Roy
In Mildam (bij Heerenveen) bouwt kunstenaar-filosoof Louis G. Le Roy al 30 jaar aan een eco-kathedraal. Met de hand verplaatste hij al tonnen restafval van aannemersbedrijven uit het hele land,en bouwt dit tot een groot eco-systeem. Het project moet rond het jaar 3000 zijn afgerond.
CASA
Centrum voor (landschaps)Architectuur en Stedenbouw Arnhem met de agenda en het jaarthema.
Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg
CAST is het lokale architectuurcentrum van Tilburg. Het organiseert lezingen, debatten, workshops, excursies en tentoonstellingen en verzorgt publicaties. Agenda, activiteiten en bulletin.
Europan Nederland
In een samenwerkingsverband van eenentwintig Europese landen organiseert Europan tweejaarlijks thematische prijsvragen op het gebied van architectuur.
M2L Verfarchitecten
Partner voor alles wat met kleur, verf en fantasie gemaakt kan worden. Van advies tot en met realisatie, voor interieur en exterieur, restauratie van een antiek plafond, het ontwerpen en uitvoeren van wanddecoraties of ontwerp en uitvoer van kleuradviezen.
Monumentenadvies
Karel Loeff Architectuurhistorie is een architectuuronderzoek- en monumentenadviesbureau voor overheid, bedrijven en stichtingen en particulieren.
Utrechts Architecten Cafe
Themacafé voor architecten, vormgevers en stedebouwkundigen. Met teksten van lezingen, informatie over activiteiten, nieuwsbrief en presentaties.
Vereniging van Bouwkunst Tilburg
Vereniging van afgestudeerden van de Academie voor Architectuur en Stedebouw Tilburg. Agenda, archhief en ledenlijst.
Het Vlaams Architectuurinstituut (VAI)
Steunpunt voor eigentijdse architectuur met algemene informatie, actualiteiten, een overzicht van opleidingen en een kalender met de activiteiten.

Andere talen 30

Laatste wijziging:
5 januari, 2017 op 14:17:23 UTC
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen