subcategorieën 4

AVVN: Organisatie voor hobbytuinders
Een site met tips en adviezen voor hobbytuinders. Natuurlijk tuinieren staat centraal.
KMTP / Groei&Bloei
De Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde, de afdelingen, het tijdschrift en tips over tuinieren.
Nederlandse Hosta Vereniging
De Nederlandse Hosta Vereniging bestaat sinds 1989 en stelt zich ten doel kennis over en belangstelling voor de Hosta te vergroten.
Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden
Vereniging met als doel het verbeteren en verbreiden van de kennis en de cultuur van fuchsia's. Historie en informatie over bestuur, bijeenkomsten en lezingen.
De Nederlandse Rhododendron Vereniging
Verenigingsnieuws, activiteitenagenda, verzorging en soortinformatie van Rhododendron.
Nederlandse Rotsplanten Vereniging
Presentatie van het verenigingsblad, de zadendistributie, plantenshows en andere evenementen, met daarnaast basisinformatie over rotstuinen en een ledenforum.
De Nederlandse Rozenvereniging
Vereniging van en voor rozenliefhebbers opgericht in 1966. Informatie over alle rozensoorten, rozenverzorging en het bezoeken van tuinen, rosaria, kwekers in binnen- en buitenland.
Pitom Interactief
Interactieve oefeningen voor het herkennen van planten. Talrijke soorten fruit, groenten, bloemen en sierplanten kunt u hier leren.
Rosa Belgica
Vrienden van de Roos, rozenliefhebbersvereniging in België. Informatie over lidmaatschap, en fotogalerij van Belgische rozen.
Slingertuinen in Groningen
Historie en achtergronden van typisch Groninger variant van Engelse landschapstuinen, restauratieproject, expositie, rondleidingen en lezingen.
Stichting de Westlandse Druif
De Westlandse Druif is -binnenkort-een geregistreerd streekproduct. De stichting stelt zich ten doel om de druivencultuur in het Westland levend te houden.
Stichting Oase
Zet zich in voor meer natuurrijke tuinen en parken van biotoopschaal tot landschapspark. Informatie over tijdschrift, opentuinengids, educatieve activiteiten, en heemtuinbeheer, en doorzoekbare agenda.
Tuinhier
Grote Vlaamse tuiniersvereniging. Informatie over activiteiten en lidmaatschap.
Tuinpunt
Vlaamse tuiniersvereniging. Informatie over educatieve, culturele en sociale activiteiten, het tuinmagazine Groei & Bloei en een online ruilbeurs.

Andere talen 7

[Mowing Mozilla]
Laatste wijziging:
24 augustus, 2016 op 17:35:13 UTC
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid