World Nederlands Huis en Tuin Tuin Ontwerp, Aanleg en Onderhoud
346
In de ondercategorieën van deze categorie staan sites voor bedrijven die zich bezighouden met ontwerp, aanleg, en/of onderhoud van tuinen. In deze categorie zelf staan alleen informationele sites die gaan over tuinontwerp.

subcategorieën 3

Zie ook: 1

Doelbeelden
Galerij met foto's van tuinideeën, bestrating en andere harde tuinelementen, meubilair, en natuurlijke omgevingen. Verstrekt voor gratis gebruik.
Innovatie en Praktijk Centrum Groene Ruimte
Trainings- en adviescentrum op het gebied van groenvoorzieningen, natuur- en landschapsbeheer, bosbouw, milieu- en cultuurtechniek, en arbeidsveiligheid. Informatie over diensten en publicaties.
Ontwerp en Advies in de Groene Ruimte
Adviesbureau voor groenprojecten van Johan van der Perk. Tuinen, landschapsprojecten, kleinschalige kwekerij en proeftuin, werkwijze en nieuws.
Siertuinen.info
Informatie over het zelf aanleggen van tuinen, met korte artikelen over bestrating, schuttingen, vijvers en gras, een tuinkalender, en vraag en aanbod.
Tuinbemiddelingsservice
Organisatie verbonden aan de Tuinen van Appeltern biedt ontwerpschetsservice, workshops, en verwijzingen naareen van de gelieerde hoveniers en tuinontwerpers. Voorbeeldfoto's en schetsen, alsmede een archief van korte plant-van-de-week pagina's.
TuinKeur
Het kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers.

Andere talen 5

[Gardener Mozilla]
Laatste wijziging:
6 maart, 2017 op 15:18:37 UTC
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid