Nederlandstalige sites over kwekerijen die zich (voornamelijk) richten op de verkoop van hun assortiment aan particulieren, en tenminste ten dele via een eigen verkooplocatie. In de ondercategorieën vindt u kwekerijen die zich specialiseren op één van de betreffende soorten planten. In deze hoofdcategorie staan kwekerijen met een specialiteit waarvoor geen ondercategorie bestaat, of kwekerijen van die planten aanbieden in meer dan één van de subcategorieën.

subcategorieën 4

Zie ook: 3

Aquabotanica
Kwekerij in Veurne (West-Vlaanderen) gespecialiseerd in planten voor moeilijke omstandigheden aan de kust, voor zanderige, zilte, en kleigronden. Het bedrijf biedt ook een vijverafdeling met waterplanten en benodigdheden.
Beamkerij Ferskaat
Kwekerij in Pingjum (Friesland) biedt bomen, heesters, vaste planten en siergrassen. Presentatie van het assortiment en informatie per productgroep.
Belleplant groencentrum
Kwekerij in Maldegem voor particulieren en tuinaanleggers biedt vaste planten, heesters, rozen, fruitbomen, grassen en coniferen. Overzicht van assortiment en diensten op het gebied van advies en ontwerp.
Boom- en plantenkwekerij Van Dyck
Informatie over een groot assortiment tuinplanten. Heesters, fruit, bomen, klimplanten, rozen, vaste planten, rozen, siergras, bamboe. Gratis catalogus.
Boomkwekerij De Neve
Bedrijf in Oosterzele (Oost-Vlaanderen) met een breed assortiment sierheesters en klimplanten in pot, met daarnaast vaste planten, loof- en fruitbomen, en coniferen. Online overzicht van assortiment.
Boomkwekerij Vijfbunders
Kwekerij in Grembergen (B) levert coniferen, laurier, buxus en lavendel aan groothandel en export. Particuliere verkoop van een groter assortiment van vaste planten, eenjarigen, balkonplanten en kerstbomen.
De Border
Kwekerij in Twente gespecialiseerd in vaste planten, rozen en klimplanten, tevens hoveniersbedrijf. Overzicht van assortiment, bedrijfsinformatie. Rozen kunnen via het web worden besteld.
Bosma boomkwekerij-groencentrum
Boomkwekerij in Boelenslaan (Friesland) met particuliere verkoop en tuincentrum met bomen, heesters, rozen en vaste planten. Bedrijfsinformatie, sortiment en tuintips.
Van de Wetering B.V.
Producent van graszoden in rollen, bigslabs en blokken, gevestigd in Elsendorp (Noord-Brabant). Daarnaast is het bedrijf actief in fouragehandel.
Ecoflora
Bedrijf in Halle (Vlaams-Brabant) kweekt inheemse fruitbomen, planten, groenten en kruiden, en biedt daarnaast ecologische tuinproducten en zaden. Assortiments- en prijslijst met bestelformulier.
Global Garden B.V.
Bomen- en tuinplantencentrum in Zwaanshoek (Noord-Holland) biedt laan-, fruit- en leibomen, haagplanten en heesters, vaste planten, en andere tuinproducten.
Greenhouse Nurseries
Bedrijf bij Brugge kweekt borderplanten, heesters, bomen en rozen, en verkoopt daarnaast tuinbenodigdheden en -decoratie.
Groen Bedrijf Wim Wagenaar
Tuincentrum en kwekerij in Veere. Site biedt uitgebreid productoverzicht, o.m. bomen en heesters, bamboe, klimplanten, rozen, bodembedekkers en vaste planten.
Jacobs Budgetplant
Kwekerij en plantencentrum in Venlo met een breed assortiment van siergewassen.
Jan Boomkamp groenbedrijven
Site voor een aantal verwante bedrijven, waaronder een tuincentrum, hoveniersbedrijf, en boom- en struikkwekerijen voor particuliere verkoop en groothandel.
JVH Nurseries
Via het tuincentrum in Schellebelle (Oost-Vlaanderen) levert deze kwekerij van bomen, planten en struiken ook aan particulieren.
Kwekerij Aarninkhof Denekamp
Kwekerij Aarninkhof voor al uw sierteelt, perk - en potplanten
Kwekerij de Gieteling
Bedrijf in Bergeijk (Noord-Brabant) biedt vaste planten, heesters en sierbomen. Overzicht van assortiment met foto's, informatie over open dagen en tuinontwerpdiensten.
Kwekerij de Groene Prins
Gespecialiseerd in winterharde exotische tuinplanten zoals bamboe, palmen en camellia’s, met een jungletuin voor bezoekers. Informatie over de kwekerij, de tuin en het assortiment. Gevestigd te Steenwijkerwold (Overijssel).
Kwekerij De Groene Toko
Kwekerij in Beesd gespecialiseerd in bamboes, siergrassen en winterharde exoten. Daarnaast ook verkoop van tuinornamenten uit de Oosterse en Westerse mythologie.
Kwekerij de Hessenhof
Bedrijf in Ede kweekt vaste planten, varens, siergrassen en heesters. Online catalogus met prijzen, te koop op locatie of via internetbestelling.
Kwekerij De Kleine Plantage
Kleinschalige kwekerij in Eenrum (Groningen) van vaste planten, eenjarigen, siergrassen, rozen en clematis.
Kwekerij de Morgen
Bedrijf in Obdam (Noord-Holland) biedt nieuwe plantensoorten, waaronder verschillende soorten bamboe, clematis en rozen, veelal via moderne in-vitro-methoden opgekweekt. Ook agenda van speciale plantendagen.
Kwekerij Dependens
Biologisch bedrijf biedt een breed assortiment bomen, heesters, vaste planten, coniferen, bos en haagplanten en bijzondere planten. Bennekom.
Kwekerij Exoterra
Exotische jungle-tuinplantenkwekerij met kijktuin in Friesland biedt palmen, bamboe, bananen, gembers en andere exoten, alsmede enige zaadsoorten. Assortimentsoverzicht met foto's en prijzen, tuinfoto's.
Kwekerij G. Meijer
Handelskwekerij met tuincentrum in Heiloo gespecialiseerd in vaste planten (1000 soorten), klimplanten, bomen, heesters, coniferen, waterplanten en rozen.
Kwekerij het Martinusveld
Kwekerij op landgoed in Overijssel verkoopt heesters, struiken en seizoensgebonden producten. Verzorgt ook cursussen en organiseert lokale evenementen.
Marni's tuinplanten
Limburgse kwekerij van vooral verzamelaarsplanten. Grote online catalogus van assortiment, tuinfoto's en enkele verhalen.
Maréchal NV
Tuincentrum en boomkwekerij in Turnhout, met groot plantenassortiment en als specialiteiten taxus, bloeiende heesters en grondbedekkers uit eigen kweek.
MJ tuinplanten
Kleinschalige, traditionele tuinplantenkwekerij bij Nijmegen, met een assortiment van vooral bomen, struiken en kuipplanten. Biedt ook kuipplantenstalling.
De Moor Boomkwekerij
Bedrijf in Oosterzele (B) gespecialiseerd in o.a. Ligustrum, Hydrangea en Malus. Levert aan handelsbedrijven en particulieren. Naast bomen en struiken ook vaste planten, klimplanten, bosplanten en rozen.
Van Pelt
Kwekerij in Putte (B) biedt meer dan 2000 cultuur-variëteiten in de categorieën loofhoutgewassen, klimplanten, waterplanten, bamboes, vaste planten, containerplanten en vele rozen.
Plantencentrum De Vlinder
Plantencentrum in de Betuwe biedt sier- en fruitbomen, dakvorm-, geleide- en bolbomen, bos- en haagplantsoen, heesters, vaste planten en coniferen, en kleinfruit. Levert aan handel en particulier.
Plantentuin Esveld
Verkoop van tuinplanten en tuinboeken aan zowel de consument als de groothandel en hovenier, gespecialiseerd in kleine aantallen planten in een groot assortiment. Online plantencatalogus met duizenden soorten, vele met foto's. Verkoop bij kwekerij in Boskoop of via het web.
Sunshiners
Plantenlabel voor oleander, hibiscus en croton. Beschrijving en verzorgingsinformatie.
Tuincentrum Caubergs
Biedt planten en tuinartikelen, vijvermateriaal, alsmede tuinontwerp en -aanleg. Kweekt een deel van de planten op eigen kwekerij.
Vandentop tuincentrum
Tuincentrum en kwekerij in Barneveld. Specialiteiten zijn onder meer hosta, clematis, heuchera, varens en siergrassen.
Wilde planten kwekerij De Zandhoogte
Leverancier van heemplanten, waaronder water- en moerasplanten, varens, en bos-, duin-, weide- en veenplanten en kruiden, alsmede hoogstamfruit van oude rassen appel, peer en pruim. Beheert ook de aanliggende heemtuin Tolbert.
Willaert Boomkwekerij
Grootschalige kwekerij in Roeselare (West-Vlaanderen) biedt haar breed assortiment via een tuincentrum en via groothandel.
[Tree Mozilla]
Laatste wijziging:
5 juni, 2016 op 5:24:09 UTC
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid