World Nederlands Huis en Tuin Ongediertebestrijding
21
Websites met informatie gericht op huishoudens met betrekking tot ongedierte en de bestrijding daarvan. En websites van bedrijven die zich richten op ongediertebestrijding.

Zie ook: 2

De 4 plaagdierbestrijding
Gespecialiseerd in wering, bestrijding en identificatie van insecten, vogels en knaagdieren. Gevestigd te Mijdrecht.
Aroo Bio Security Service
Ontsmetting van huizen, ongedierte bestrijding. Met veel informatie over ongedierte en hoe deze te behandelen. Gevestigd in Oostmalle, België.
Balion plaagdierbestrijding
Bestrijdt boktorren, houtwormen, vlooien, kakkerlakken, vliegen, ratten en muizen. Levert ook electrische insectenvangers. Gevestigd in Uden.
Baltes Bedrijfshygiëne
Gespecialiseerd in houtworm en boktor, bestrijdt daarnaast ook andere insecten en knaagdieren in de bedrijfsomgeving. Gevestigd te Zwolle.
Deleclean
Ongedierte- en insectenbestrijding aan huis en bij bedrijven. Informatie over werkwijze en diensten. Gevestigd in Izegem (West-Vlaanderen).
E.E.S. & Schildwacht
Ongediertebestrijding door heel Nederland voor particulier en bedrijf. Informatie over ongedierten en hoe ze te bestrijden.
Edialux
Producent en groothandel van plaagdier- en onkruidbestrijdingsproducten, waaronder chemicaliën, weersystemen, en apparatuur.
Falconry Solutions
Bestrijdt met hulp van roofvogels overlast van konijnen en van andere vogels zoals duiven. De site biedt meer informatie over de werkwijze.
Hunt pest control services
Bestrijdt ongedierte voor bedrijven, instellingen en particulieren in België, Nederland, Engeland en Frankrijk. Ook preventieve diensten, fumigatie en ontsmetting, en audits.
Kenniscentrum Dierplagen (KAD)
Vraagbaak en expertise-organisatie, voor o.a. monsteronderzoek, advies voor wering en bestrijding, begeleiding van grote bestrijdingsacties, en verzorgen van een vakblad en training.
Klomp Ongediertebestrijding
Specialist voor houtworm- en boktorbestrijding, schimmelbestrijding en bestrijding van alle voorkomende dierplagen (wespen, vliegen, vlooien, ratten, muizen, papiervisjes etc.). Vestigingen in Giethoorn, Assen en Harderwijk.
Matter ongediertebestrijding
Beknopte informatie over het bedrijf in Noordhorn (Groningen), overzicht van ongedierten binnen- en buitenshuis, en informatie over de mollencursus.
Mega-Des
Gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van verschillende soorten plaagdieren voor bedrijven, instellingen en particulieren. Gevestigd in Emmeloord.
Mengers Ongedierte Bestrijding
Bedrijf in de Achterhoek bestrijdt wespen, vliegen, houtwormen, boktorren, ratten en muizen.
Mollen.info
Informatie over biologie, verjaging en bestrijding van mollen, alsmede nieuws, een online spel en cursusinformatie.
Nedon
Adviesbureau voor de bestrijding van houtaantasting en vocht. Verricht onderzoeken en inspecties voor zwammen en schimmels, insecten, en vochtproblemen.
NiebouwBest B.V.
Ongedierte- en zwambestrijding voor bedrijven en particulieren. Informatie over de werkwijze en verschillende diensten. Gevestigd in Haren (Groningen).
PCF Holland plaagdier preventie
Bestrijding en preventie van wespen, duiven, kakkerlakken, muizen, ratten, zilvervisjes, kippen, ganzen, meeuwen, mussen, motten, vliegen. Lid NVPB en KAD, VROM-gecertificeerd.
Traas Ongediertebestrijding
Traas is ISO-9001 en KIWA VCA gecertificeerd en kan in heel Nederland diverse ongedierte bestrijden.
Verdelger
Informatie voor particulieren over ongediertebestrijding, de kosten en aandachtspunten daarvan en advies over behandelmogelijkheden.
Wespenbestrijding informatie
Informatie, tips en advies over het bestrijden van wespen en het laten weghalen van wespennesten.

Andere talen 2

[House2_Mozilla]
Redacteur van deze categorie:
magdere
Laatste wijziging:
22 december, 2016 op 13:20:39 UTC
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid