World Nederlands Gezondheid Verpleegkunde Verpleeg- en Verzorgingshuizen
43
De categorie voor het aanmelden van sites over verpleeg- en verzorgingshuizen. Ook brancheorganisaties van deze instellingen zijn welkom.

Zie ook: 3

Duinrust
Op de site vindt u informatie over Woon en Zorgcentrum Scheveningen en Verzorgingshuis Duinrust. De stichting biedt woon en zorgfuncties aan ongeveer 400 ouderen in Scheveningen.
ECR - European Care Residences
Biedt comfortabele appartementen waar mensen met een zorgvraag zelfstandig kunnen wonen, ongeacht leeftijd en intensiteit van zorg.
Ervaringen met een verpleeghuis
Deze site is een wekelijkse weblog waarin ik mijn ervaringen beschrijf met de verpleeghuiszorg voor mijn moeder.
Habion
Habion is specialist in ouderenhuisvesting. En op dit terrein landelijk werkzaam. De stichting is eigenaar en beheerder van diverse woonvormen voor senioren in ruim 80 plaatsen in Nederland.
Home Sint-Franciscus Kluisbergen
Ons rust- en verzorgingstehuis (ROB-RVT)vindt u op de top van de Kwaremont in Kluisbergen, Oost-Vlaanderen, België. Ons bejaardentehuis biedt residentiële opvang, dagopvang en kortverblijf voor zowel valide als zorgbehoevende en dementerende bejaarden.
Hospice De Wingerd
Palliatieve zorg in zendings- en diaconessehuis Elim, gevestigd te Amerongen.
Hospice Kromme Rijnstreek
Hospice Kromme Rijnstreek biedt haar gasten tijdens de laatste fase van hun leven een plaats om in alle rust en veiligheid te verblijven en afscheid te kunnen nemen van het leven.
Jannes van der Sleedenhuis
Het Jannes van der Sleedenhuis is een verzorgingshuis op Humanistische grondslag en maakt deel uit van de Noord Nederlandse Cooperatie van Zorginstellingen U.A.
Johannes Hospitium De Ronde Venen
Dit High Care Hospice geeft zorg aan mensen met een levensverwachting van minder dan 3 maanden.
Kenniscentrum Wonen-Zorg
Op dit moment is de ouderenhuisvesting volop in beweging. Het kenniscentrum Wonen-Zorg volgt de trends en bundelt de kennis.
Kies met zorg
Een site waarop u zorgaanbieders kunt vinden én makkelijk met elkaar kunt vergelijken. De site bevat verzorgingshuizen, verpleeghuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg.
Klavertje Vier Seniorenhotel
Rusthuis met kamers en serviceflats voor zowel valide als zorgbehoevende senioren, waarbij privacy en respect voorop staan.
Kruseman Aretz Zorgvilla's
Kruseman Aretz biedt zorg villa's aan in wassenaar
manindezorg
blog van iemand die werkzaam is als ziekenverzorgende in de ouderenzorg
Van Neynselgroep
De Van Neynselgroep is een zorgorganisatie die zich richt op het wonen, de zorg en het welzijn van ouderen in 's-Hertogenbosch en directe omgeving.
Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis
Woon- en zorgcentrum te Poperinge biedt een rust- en verzorgingstehuis, kortverblijf, nachtverblijf, dagverblijf (ook: dagverzorgingscentrum) en serviceflats aan.
Opella
Zorgorganisatie in de regio Ede-Wageningen. Men biedt zorg op het gebied van wonen, zorg en welzijn op of vanuit lokaties in Bennekom en Lunteren.
Palet centra voor wonen, zorg en welzijn
Palet biedt ouderen thuiszorg, verpleging & verzorging en allerlei gemaksdiensten
RVT Mater Dei
Rust- en verzorgingstehuis te Heikruis: een kijk op het dagelijks leven van de bewoners, agenda, vrijwilligerswerk, inspraak, animatie, de infrastructuur.
Serviceflat Oranjewoud
Wonen in Serviceflat Oranjewoud betekent comfortabel wonen, in een heerlijk appartement met alle gemak binnen handbereik. Ook heeft Sportstad Heerenveen veel te bieden op sociaal, cultureel en natuurlijk sportief gebied.
Stichting Arcus - ouderenzorg in Nijmegen
Stichting Arcus bestaat uit 4 tehuizen (Verpleeghuis Margriet, Wooncentrum Vijverhof en Verzorgingshuizen De Orangerie en De Doekenborg) voor zorg, wonen en welzijn ten behoeve van ouderen in Nijmegen.
Stichting Diaphora
Woonvoorzieningen en zorgverlening. Richt zich op die mensen en hun naasten in de samenleving die vanuit hun medische situatie en de daaruit voortvloeiende behoefte aan verzorging en begeleiding een (tijdelijke of permanente) aangepaste woon-, leef, en zorgomgeving nodig hebben.
Stichting Elisabeth
Regionale verpleeg- en verzorgingstichting met meerdere locaties in Breda en omgeving. Tevens een zorghotel.
Stichting Et Bientwark
De stichting te Oosterwolde biedt zorg, huisvesting en andere facilitaire diensten binnen en buiten de relevante wet- en regelgeving ten behoeve van de zorgvrager in haar werkgebied.
Stichting Kalorama
Instelling in Beek-Ubbergen bij Nijmegen met een gevarieerd zorgaanbod, naast thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg beschikt men ook over een centrum voor doofblinden.
Stichting Philadelphia Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord
Felixoord biedt woon- en zorgvoorzieningen voor oudere vegetariërs. Felixoord is een erkende AWBZ-instelling voor ouderenzorg.
Stichting Sint Jacob
Stichting Sint Jacob omvat acht zorgcentra en verpleeghuizen, in Haarlem, Bloemendaal, Overveen en Heemstede.
Stichting Sint Joris
Verzorging- en verpleeghuis met vestigingen in Oirschot, Middelbeers en Vessem, Noord Brabant. Ook aanleunwoningen en een zorgboerderij horen tot de mogelijkheden.
Stichting Verpleeghuis Het Parkhuis
Voor mensen met een psychogeriatrische of gerontopsychiatrische verpleeghuisindicatie. De meest voorkomende opnamereden is dementie, korsakovsydroom of niet-aangeboren hersenletsel.
Stichting Zorg en dienstverlening '94
De stichting heeft een 5-tal zorgcentra en een woonzorgboulevard. Zij is werkzaam in de van Beilen tot Zuidlaren en op Vlieland. Zij biedt een breed scala aan zorg waaronder verzorgingshuis, individuele verpleeghuiszorg, dagopvang en terminale zorg.
v.z.w. De Toekomst
Het project "Sautstraetpoorte" is gelegen in Aalst (België). Serviceflats, rust en verzorgingstehuis - ook voor kortverblijf, en eenn dagcentrum.
Verpleeghuis Irene-Dekkerswald
erpleeghuis Irene-Dekkerswald bestaat uit de locatie Irene Psychogeriatrie en de locatie Irene Somatiek. Het is gelegen op het terrein Dekkerswald in de prachtige bosrijke omgeving tussen Nijmegen en Groesbeek.
Verzorgingshuis Sinnehiem
Verzorgingshuis Sinnehiem is een multifunctioneel woon- en zorgcentrum in Haulerwijk. Het maakt deel uit van stichting Et Bientwark.
De Wingerd: woon- en zorgcentrum
De Wingerd is een huis waar personen met geheugen- of oriëntatieproblemen tijdelijk of permanent verblijven. Zorg en begeleiding zijn er op gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten doen wat ze zelf nog kunnen en toch veiligheid en geborgenheid te bieden waar nodig.
Wonen, welzijn, zorg, verpleging, verzorging Maastricht
Wonen, welzijn, zorg, verpleging, verzorging Maastricht
Woon- & Zorgcentrum Ten Kerselaere
Rust- en Verzorgingstehuis, dagverzorging met vervoerdienst en zorghotel voor korte en crisisopvang, aanleunwoningen en dienstencentrum - gespecialiseerd in de opvang van personen met dementie.
Woon- en Zorgcentum Salvator
Rusthuis voor valide, dementerende en zwaar zorgbehoevende bejaarden. Is gevestigd in Hasselt.
Woonzorgcentrum Edelweiss
Een christelijk woon- en zorgcentrum voor ouderen.
Woonzorgconcern IJsselheem
Woonzorgconcern IJsselheem is een organisatie met 1 verpleeghuis en 7 verzorgingshuizen in de regio Kampen/Zwartewaterland, te weten: Hervormd Verzorgingshuis De Amandelboom te Kampen, Verzorgingshuis De Hazelaar te Hasselt, Zorgcentrum Maarlenhof te IJsselmuiden, Verzorgingshuis Margaretha te Kampen, Woon-/diensten-/zorgcentrum De Meente te Genemuiden, Verpleeg- en reactiveringscentrum Myosotis te Kampen, Prot. Chr. verzorgingshuis De Schans te Zwartsluis, Woonzorgcentrum De Vijverhof te Kampen.
Zonnehuisgroep Amstelland
De Zonnehuisgroep Amstelland is met ruim 1000 medewerkers op 8 locaties in de region Amsterdam actief op het gebied van wonen, zorg en dienstverlening voor ouderen en zorgbehoevenden. Naast verpleeg- en verzorgingshuiszorg wordt zorg aan huis geleverd.
Zorgboerderij 't Boerenerf
Boerderij met dagbesteding voor ouderen. Met informatie over de boerderij en klussendienst, een fotoalbum en contact-informatie.
Zorggroep Tellens
Een Friese organisatie van 13 zorgcentra en 600 zorgwoningen. Men kiest nadrukkelijk voor 'zorg op maat', geen eenheidsworst.
ZUIDOOSTZORG
ZuidOostZorg biedt zorg- en dienstverlening vanuit tien locaties in Zuidoost-Friesland
[Hospital Mozilla]
Laatste wijziging:
1 oktober, 2016 op 7:54:08 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen