Een tandarts-Parodontoloog is een tandarts die zich gespecialiseerd heeft in de Parodontologie. Parodontologie is een term uit de tandheelkunde. Het betekent de leer (=logie) van hetgeen de tanden (=donto) omringt (=paro). Met andere woorden zijn dit de steunweefsels van de tanden en kiezen. Oftewel: het kaakbot, het tandvlees en het parodontale ligament. Dit is een zogenaamde horizontale specialisatie na het volgen van een master opleiding Parodontologie. Dit is een post-academische opleiding die 3 jaar duurt. De Nederlandse tandarts-parodontologen worden vertegenwoordigd door de Nederlandse vereniging voor Parodontologie NvvP. Deze catagorie is voor site's van parodontologen en parodontologische klinieken.
Paro Alkmaar
Centrum voor Paradontologie, behandeling op verwijzing van tandarts, algemene informatie en wijzigingen doorgeven.
Paro Almere
informatie voor patienten, verwijzers, en algemene informatie over parodontitis en de praktijk.
Paro Amsterdam
Parodontologie Praktijk, behandeling op verwijzing van tandarts. Informatie over, de praktijk, het team, behandelingen, kosten en afspraken.
Paro Arnhem
Praktijk voor Parodontologie, behandeling op verwijzing van tandarts, Algemene informatie over de praktijk, voor de patienten en de verwijzers.
Paro Den Haag
Parodontologische Kliniek, behandeling op verwijzing van tandarts, algemene informatie over de praktijk, patient worden en praktijknieuws.
Paro Groningen
Informatie over de praktijk, paradontitis, behandelingen, en cursus aanbod voor tandartsen.
Paro Praktijk Leiden
Praktijk voor parodontologische behandelingen na verwijzing door tandarts. Algemene informatie over de praktijk, de medewerkers, eerste bezoek, nieuws voor verwijzers.
Parodontologie Praktijk Hank
Na een doorverwijzing van uw tandarts kunt u terecht voor behandeling. Behandeltijden en afspraken, het team, contact en route.
Parodontologie praktijk zoetermeer
De Praktijk behandelt, op verwijzing van de tandarts, patienten met tandvleesproblemen.Informatie over de medewerkers, afspraken maken en de praktijk.
Parodontologie Praktijk Zwolle
De Praktijk is een verwijspraktijk voor patienten met parodontale problemen, algemene informatie over de praktijk en de behandelingen.
Verwijspraktijk Amsterdam
Verwijspraktijk voor tandheelkunde , waaronder parodontologie. behandeling na doorverwijzing van tandarts, algemene informatie, medewerkers, aanmelden.
[Toothbrush_Mozilla]
Laatste wijziging:
19 november, 2015 op 17:05:07 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen