World Nederlands Gezondheid Dieren Alternatieve Geneeswijzen
11
Niet reguliere geneesmethoden, dus geneeswijzen die niet worden erkend door de diergeneeskunde, zoals homeopathie, natuurgeneeswijzen en traditionele chinese geneeswijzen.

subcategorieën 1

Zie ook: 1

Chinese Kruidengeneeskunde voor Dieren
Informatie hierover, ook over Bachremedies en op welke klachten het toegepast kan worden. Met een producten- en prijslijst.
Dieren Natuurlijk Genezen
Therapeute past verschillende alternatieve geneeswijzen bij huisdieren toe. Gezonde dieren, behandelmethoden, voeding, straling, vaccinaties, communiceren met huisdieren, verlies en werkwijze.
De dierenwijzer
Praktijk voor alternatieve geneeswijze. Uitleg over de gebruikte behandelmethoden.
Healthy Pet
Alixia Hodge biedt natuurgeneeskundige methoden aan om de gezondheid en gedrag van dieren te verbeteren. Uitleg therapieën, prijzen en adresgegevens.
Homeo natura
Praktijk voor veterinaire en humane homeopathie. Hier maakt u kennis met homeopathie voor dieren.
Klassieke homeopathie voor dieren
Door het homeopathische middel wordt het zelfherstellend vermogen van het dier bevorderd en wordt het natuurlijk evenwicht hersteld. Foto's, informatie over de behandelaarster en personen met wie wordt samengewerkt.
Niesziekte
Alternatieve behandeling van deze kattenziekte. Beschrijving van het ziektebeeld en de behandeling.
Samenwerkende Nederlandse veterinaire acupuncturisten
Informatie over acupunctuur bij dieren en een verwijslijst met dierenartsen die een acupunctuuropleiding hebben gevolgd.
Simicur homeopathie voor dieren
Producent van homeopathische tincturen, kruidenpreparaten en natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden, honden en katten. Mogelijkheid om gezondheidsvragen over een huisdier aan een dierenarts voor te leggen.
Studiegroep Complementair werkende Dierenartsen
Heeft als doel de bestudering en toepassing van de complementaire diergeneeskunde te bevorderen. Met info over homeopathie en acupunctuur. En overzichten van dierenartsen in Nederland en België die deze methoden toepassen

Andere talen 6

[Snake Mozilla]
Laatste wijziging:
27 januari, 2017 op 7:15:03 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen