Zie ook: 1

All-1 Centrum voor bewuster zijn
Individuele consulten regressie- en reincarnatietherapie, hypnotherapie en lichaamswerk. Cursussen over het onderbewuste, spirituele regressie naar het leven tussen levens.
Anita Groenendijk
Regressie en reïncarnatietherapie, zonder gebruik van hypnose, met kinesiologie. Ook Touch for Health cursussen.
drs. Wendy Gillissen ~ Regressietherapie en Droomwerk
Deze psychologe biedt uitgebreide informatie over regressie- en reïncarnatietherapie, droominterpretatie, psychologische astrologie en tarot. Haar praktijk is in Delft. Ze geeft ook cursussen.
Guus Boden Praktijk voor Regressietherapie
Een kortdurende therapievorm die een oplossing biedt voor een groot aantal klachten en problemen.
De Hartspiegel
Persoonlijke begeleiding, cursussen en lezingen te Oosterveen. Reïncarnatietherapie, kleurenpunctuur en ademtherapie, vanuit de holistische levensvisie.
IPARRT
Europese praktijk voor regressietherapie te Hellevoetsluis. Geeft workshops voor geïnteresseerden en professionals, groepsessies en lezingen. Enkele keren per jaar ook praktijk in het buitenland.
Leven tussen Levens
Reis naar de wereld van de Ziel. Waar is onze Ziel in de tijd tussen sterven en geboren worden? Spirituele Regressie volgens de methode van Michael Newton.
NVRT
De Nederlandse Vereniging voor Reïncarnatietherapeuten. Met algemene informatie over reïncarnatietherapie, de ledenlijst van de vereniging, artikels uit het ledenblad, links en een forum.
Praktijk voor Reïncarnatie
Maeike Piebenga over reincarnatie- en regressietherapie met specifiek het innerlijk kind, stress en burnout en schaamte als beperking van je identiteit.
R.O.B. Praktijk voor Reïncarnatietherapie
Reïncarnatietherapie, ziels-energieën therapie en naastentherapie.
De Regressiesite
Riny Boll is lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten en doet helderziende waarnemingen op basis van foto's en voorwerpen. Verder ook regressie- en reincarnatietherapie.
Regressietherapie in Nederland
Portaal over regressietherapie, met een lijst van aangesloten therapeuten en praktijken, een activiteitenkalender, beroepsverenigingen en artikels over regressie en reïncarnatie.
School voor Emotieve Therapie
Verzorgt een tweejarige opleiding tot emotief therapeut. Deze stroming is onstaan uit de regressietherapie.
School voor Reïncarnatietherapie Nederland
Zusterorganisatie van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten. Verzorgt een driejarige opleiding te Utrecht.
Spiritueel Ademen
Informatie over rebirthing, hyperventilatie, prana yoga, onbewuste doodsdrift, zelf realisatie en spirituele psychologie.
Tasso Uitgeverij en Opleidingen
Verzorgt een driejarige opleiding tot regressietherapeut. De uitgeverij publiceert werk over reïncarnatie en andere esoterische onderwerpen.
Thea van Kortenhof
Korte uitleg over reïncarnatietherapie en de achterliggende filosofie.
[Hindu Mozilla]
Laatste wijziging:
2 januari, 2017 op 6:24:05 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen