Bestemd voor natuurgeeskundige praktijken en andere alternatieve geneeskundigen die verschillende disciplines beheersen.

subcategorieën 9

Alive and Kicking
Verschillende methoden voor particulieren en organisaties: Shiatsu, bedrijfsmassage (op de werkplek), ontspanningsmassage en coaching. Gevestigd te Groningen.
Anagram, Praktijk
Praktijk voor psychische hulpverlening op alternatieve grondslag. Biedt diverse technieken waaronder NLP, reiki en Bach bloesemremedies. Gevestigd in Amsterdam.
Angelo Spiritueel Groeien
Reiki, IET, Engelen en alternatieve geneeswijzen van Annelies Hoornik te Capelle aan den IJssel. Workshops en een praktijk aan huis.
Annerieke Overvelde
Praktijk voor natuurgeneeskunde. Biedt iriscopie, fytotherapie, Bach bloesemtherapie en advies over voeding. Gevestigd in Vorden.
AyAyA
Praktijk voor additieve geneeswijze. Biedt energetische massage, polariteitsmassage, magnetiseren en reiki. Gevestigd in Veenendaal.
Balanskracht.nl
Praktijk voor Sensi-thereapie, bestaat uit diverse behandelmethodes. Met informatie over de werkwijze en de tarieven.
Bart van Assche en Anne Peeters
Multidisciplinaire praktijk voor kinesitherapie en energetische therapie, gevestigd in Bornem. Met informatie, routebeschrijving en FAQ.
Bezielen.nl
Leer hoe u zelf een veilig kader kan creëren en bewaken. Met informatie over cursussen als yoga, reiki, en satsang.
Cambiamento
Praktijk en cursuscentrum te Leuven. Informatie over alternatieve geneeswijzen waaronder Do-in, macrobiotiek, vijf ritmes, Jin Shin Jyutsu.
Centrum Integrale Geneeskunde, Centrum
Samenwerkingsverband van specialisten op het gebied van verschillende soorten alternatieve geneeswijzen. Biedt acupunctuur, homeopathie, othomoleculaire therapie, lymphedrainage, (psychosomatische) fysiotherapie en neuraal therapie. Gevestigd te Amsterdam.
Chatillon Centrum Welzijn
Praktijk in 's-Hertogenbosch met informatie over Reiki I en II cursussen en workshops en ook behandelingen van Reiki en van aurahealing.
Chibalans
Praktijk voor Acupunctuur en Natuurgeneeskunde gevestigd te Leeuwarden. Met informatie over de therapieën en de tarieven.
De Cirkel
Paramedisch centrum in Rijswijk voor fysiotherapie, podotherapie, acupunctuur, hypnotherapie, orthopedagogiek en diëtetiek.
Compassievisie
Therapie en coaching gericht op persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling.
Van der Velde, Karen
Informatie over behandelingen om lichamelijke of emotionele klachten te verminderen. Verder informatie over de praktijk en workshops.
De Dolfijn
Carla Groen houdt zich bezig met yoga, reiki, eenheidsenergie, en holistische behandelingen. Ook yogavakanties en yoga aan zee.
Effeta
Praktijk voor haptotherapie en hypnotherapie. Tevens coaching en training. Gevestigd te Maastricht.
Embody
Praktijk voor aromatherapie en massage van Karina van der Leeuw te Den Haag.
Energetic Language
Praktijk voor tai chi, reiki, lichaamsmassage, edelsteentherapie en oorkaarsmassage. Gevestigd te Waregem.
De Fakkel
Praktijk met therapieën als reiki, shiatsu en spiraalconnectie.Met informatie en profiel.
Feng Shui and More
Feng Shui advies voor particulieren en bedrijven, met workshops en cursussen. Verder informatie over reiki, ontstoren van huizen en holistische massage.
Frederike
Informatie over Bach Bloesemtherapie, edelsteentherapie en workshops.Ook zijn er workshops om te communiceren met dieren.
Fysioforma, Praktijk
Praktijk voor fysiotherapie, manueeltherapie en acupunctuur. Tevens massage, ontspanningstechnieken en Chinese kruiden. Gevestigd in Zoetermeer.
Gaia's ABC
Methodes waarmee een mens in balans kan komen. Informatie over astrologie en het gebruik van oa. edelstenen en BodyTalk therapie en Reiki.
Gonnie van de Lang, Praktijk
Praktijk voor energetische therapie. Kleurenpunctuur, lichaams- en voetmassage, ademhalingstherapie, homeopathie en aromatherapie. Gevestigd te Wierden.
Hara-Shiatsu
Informatie over Hara-shiatsu, Hara-yoga en Acupunctuur in Haarlem. Met contactformulier en nieuws.
Inner Spirits
Praktijk voor hot stone- en voetreflexzone massages, reiki behandelingen en Bach Bloesem Therapie. De praktijk is gevestigd in Hoofddorp.
Innerbalance Training
Lichaamsgerichte Psychotherapie en massage praktijk van Tineke van Riessen. Met informatie over de methode en werkwijze.
Ivonne Rootlieb, Praktijk
Praktijk voor lichaam en geest. Biedt cursussen en therapieën: meditatie, intuïtie ontwikkelen, magnetiseren, pendelen, helderziende waarnemingen, contact met overledenen, counselling, Shiatsu en Guasha. Gevestigd te Landsmeer.
Jan en Jantsje Osinga, Praktijk
Massagestudio: Cayce/Reilly massage, Resonance Healing, voetreflex-, baby- en zwangerschapsmassage. Gevestigd te Leeuwarden. Hypnotherapiepraktijk, tevens ademwerk. Gevestigd te Leeuwarden.
Jeanet Hollenberg
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en holistic pulsing. Biedt ook workshops en cursussen.
Jyoti
Praktijk voor mens en dier, biedt reiki, kinesiologie, bachbloesem, orthomoleculaire voedingstherpapie. Gevestigd te Heemskerk.
Krüger-Jansen, Truus
Praktijk voor energetische psychosociale therapieën, neo-hypnotherapie en familieopstellingen. Tevens Bachbloesemtherapie en aurasomatherapie. Gevestigd te Landgraaf.
De Larimar
U kunt hier terecht om in balans te komen met sensitherapie en/of kruidenstempelmassage. Met informatie en nieuwsbrief.
Libra, Praktijk
Praktijk voor toegepaste kinesiologie. Biedt o.a. edukinesiologie, touch for health, stress-release, Bach-remedies en Reiki. Gevestigd te Velp.
Loos, Anne
Praktijk voor: voetreflex, massage, tevens cursussen babymassage en cranio-sacraal.therapie. Met informatie over de tarieven en de vergoedingen.
Mani Vivendi
Praktijk voor alternatieve geneeswijzen, sport- en ontspanningsmassage, reiki, therapeutic touch, healing en Touch Pro stoelmassage. Uitgebreide informatie. Praktijk te Dronten.
Manipura, Centrum
Centrum voor yoga, qi-gong, do in, shiatsu-opleidingen, voetreflexologie, vegetarisch kookprogramma, energetische studie-weekends, massages en ontspanningsdagen voor bedrijven en feng shui. Gevestigd te Zele, België.
Matera, Praktijk
Praktijk voor aps-pijntherapie, sportmassage, stoelmassage en hydromed massage. Gevestigd te Raalte.
Medi-Balance
Praktijk voor Alternatieve Geneeswijzen en gewichtsbeheersing. Met informatie over de behandelingsmethoden, de therapeuten en de tarieven.
Mignon, Praktijk
Praktijk voor alternatieve geneeswijzen. Biedt voetreflexzonetherapie, aromatherapie, Bach bloesemremedies en Reikibehandelingen. Gevestigd te Dordrecht.
Milarepa Toren
Centrum voor zelfontwikkeling door middel van reiki, yoga en meditatie, seichem, magneettherapie, acupunctuur. [Zwolle]
Milfama
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Alternatieve Geneeskunde in Kerkrade. Met informatie over de therapieën en links.
Moeladhara
Natuurgeneekundige praktijk van Gerry van Hees-van der Heijden in Hoogland (Utrecht) met onder andere aromatherapie, voetreflexzônetherapie, reiki, healing en reading.
Nelumbo-Nucifera, Praktijk
Praktijk voor reiki, reflexologie, ayurveda, therapeutische ontspanningsmassages, metamorfose-massage, aroma-, chakra- en kleurentherapie. Behandelingen, cursussen, workshops en Reiki-inwijdingen. Gevestigd te Huizen.
De Ontspannerij, Praktijk
Praktijk gericht op geestelijke en lichamelijke ontspanning. Biedt ontspanningsmassages, aroma-massages, voetreflexmassage, Vietnamese massage, reiki- en tera mai-behandelingen. Tevens meditatiecursussen. Gevestigd te Almere.
De Practijk voor Bewustwording en Groei
Natuurgeneeskundig therapeut Lida Erkelens-Zwarts. Uitleg over o.a. rebirthing, voice dialogue, emotioneel lichaamswerk en bio-energetica. Met links en een nieuwsbrief.
Praktijk Annette Kloosterboer
Gevestigd in Amstelveen, met informatie over verschillende massage therapieen en reiki.
Praktijk Bergkristal
Praktijk met meerdere soorten natuurgeneeskundige therapiën door gediplomeerd en geregistreerde therapeute. Verzorgt tevens workshops en cursussen over de verschillende geneeswijzen. [Friesland/ Bakhuizen]
Praktijk Biologische Geneeskunde B.V.
Maakt gebruik van een aantal ondersteunende methodes als dieettherapie, manuele- en fysiotherapie, hydro- of balneotherapie, massages, ademhalingstherapie en CellCare. Gevestigd te Dieren.
Praktijk Christ Gijsen
Gediplomeerd therapeut voor reiki, voetreflexologie en ontspanningsmassage in Breda en omstreken.
Praktijk Licht Aandacht en Visie
Met informatie over de behandelingen en therapieën.
Praktijk Logos, Poly Emotionele Therapie
Praktijk voor Aura-Chakra Reading en Healing. Gevestigd in Sittard-Grevenbicht. Met informatie over cursussen, workshops en therapie.
Praktijk voor acupunctuur, voeding en kruiden 't Gooi
Informatie over acupunctuur, (Chinese) kruiden en voedingsadviezen voor volwassenen en kinderen. De praktijk is gevestigd in Huizen.
Praktijk voor Electroacupunctuur
Er wordt gewerkt met o.a. electroacupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire suppletie, en voedingsadviezen. Met informatie en contactpagina.
Praktijk voor Integratieve Psychotherapie en Hypnotherapie
Informatie over de therapie en voor welke doelgroep deze bedoeld is. De praktijk is gevestigd in Amsterdam.
Praktijk voor Osteopathie en Kinesitherapie
Informatie over de therapeuten met hun specialisaties en de toegepaste technieken.
De Regenboog
Praktijk te Rijswijk voor natuurgeneeskunde met cursussen voor voetreflexologie, kleurentherapie, aromatherapie, bach bloesem remedies, sportmassage, klassieke massage, yoga en paranormale geneeswijzen. Met beschrijvingen van de behandelingen.
ReikiSpirit, cursussen voor spirituele groei
Workshops en cursussen in het kader van spirituele groei, zoals Reiki, Seichem, Eeuwig Helend Licht, Spirituele Integratie en Helende Reis.
Roselaar, Praktijk
Holistische praktijk. Biedt diverse therapievormen als N.E.I., Bowen, N.L.P., E.E. en Chakra Balans Techniek. Gevestigd te Hoofddorp.
Rustpunt
Praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie en reïncarnatietherapie
Salon LiVe
Salon voor Reiki, Thera Mai, Shiatsu, verschillende vormen van massage en orthomoleculaire voedingssupplementen. Gevestigd in Alphen aan den Rijn
Sattva
Natuurgeneeskundige praktijk en centrum voor persoonlijke groei en bewustwording. Mogelijkheid tot reiki-cursussen en chakra-healing.
SHANTI Yogacentrum en Praktijk voor Energetische Therapie
Praktijk voor energetische therapieën en cursussen op gebieden als aurareading, reiki, yoga en Zen meditatie. Met informatie en nieuws.
Shining light
Praktijk voor alternatieve geneeskunde met informatie over : Reiki, bach-bloesem, acupressuur, edelstenentherapie, en meditatie.
Spirituele praktijk Zonnewende
Judith Janssen is spiritueel therapeut. Men kan hier terecht voor persoonlijke of relationele problemen en vragen. Met informatie en links.
De Synaps, Oosterhout
Er zijn twee praktijkgedeelten, "Pijnbestrijding" en "Beeldende Kunst". Met informatie en links.
Tara Monade, Praktijk
Gecombineerde praktijk voor fysiotherapie, osteopathie, acupunctuur en orthomoleculaire geneeskunde. Gevestigd te Soest.
Therapeutisch Centrum Christ & Christ
Gemengde praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur. [Varsseveld]
Therapeutisch Centrum Dhanvantari
Ayurveda en spiritueel energetisch therapie onder begeleiding van Jacques Teunissen. Met informatie, agenda en nieuwsbrief.
Timmermans, Lisette
Natuurgeneeskundig holistisch therapeute. Informatie over de verschillende behandelingsmethoden en daaraan geralateerde opleidingen en workshops. Gevestigd te Delft.
Vinaya.nl
Coaching en therapeutische begeleiding, met informatie over de therapieën en de tarieven.

Andere talen 5

[Nurse Mozilla]
Laatste wijziging:
1 februari, 2017 op 9:21:10 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen