Chiropractie corrigeert blokkades in de wervelkolom om de functie van het zenuwstelsel, en daarmee de gezondheid, te verbeteren. Bij deze (meestal) handmatige correcties komt een "krak" geluid vrij waardoor chiropractie ook wel "bottenkraken" wordt genoemd. Chiropractie is vooral bekend om de goede resultaten bij hoofdpijn, nekpijn en rugpijn, maar het belangrijkste doel blijft de gezondheid te verbeteren.

Zie ook: 1

Atlas Kliniek voor Chiropractie
Praktijk in Enschede. Chiropractor is Zegelaar. Nette site met veel informatie over huilbaby's. Gratis inloopspreekuur en pagina in het Duits.
Belgische Vereniging van Chiropractors
Met een adressenlijst, veelgestelde vragen en opleidingsmogelijkheden.
Blakely Chiropractie
Praktijk in Lelystad. Chiropractor Blakely studeerde af aan de Palmer Chiropractie Universiteit in 1982. Site in Nederlands en Engels.
Chirocare
Praktijk in Utrecht. Opgericht door chiropractor van Lier.
Chiropractie Borger
Praktijk in Borger. Chiropractoren zijn Knaap en Beute. Uitleg over te behandelen klachten met speciale aandacht voor behandelingen van baby's en kinderen.
Chiropractie de Koning
Praktijk in Venlo-Blerick. Een nette site met informatie betreffende chiropractie waaronder een FAQ-lijst.
Chiropractie Den Bosch
Praktijk in Den Bosch. De chiropractoren zijn: Lambers, van der Marck en te Kolstee. Veel informatie over de chiropractische behandeling.
Chiropractie Deventer
Praktijk in Deventer. Chiropractoren zijn Wagenaar en van Poecke-Barrett. Biedt gratis inloopspreekuur.
Chiropractie Emmen-Kampen
Vijf chiropractoren van vijf verschillende opleidingen. Chiropractoren zijn: Huyser, Lau, Majgaard, Raymer en Molina. Praktijken in Emmen en Kampen.
Chiropractie en Rugkliniek Peralta
Met veelgestelde vragen-en-antwoorden lijst. Chiropractor Peralta. Praktijken in Helmond en Maasbree.
Chiropractie Epe
Chiropractor van der Vossen is gespecialiseerd in de behandeling van bekkenproblemen bij zwangere vrouwen. Praktijk in Epe
Chiropractie Hengelo
Praktijk voor chiropractie in Hengelo. Chiropractor Wouter Hagen.
Chiropractie Hilversum
Toont ervaringen van patienten. Chiropractoren zijn Knegt, Floor en Nuyttens. Praktijk in Hilversum.
Chiropractie Hoorn
Beknopte informatie over vergoedingen, preventie, opleiding en vragen. Chiropractoren zijn Schuring en Byrne. Praktijk in Hoorn.
Chiropractie Imbos
Chiropractie praktijk van Natalie Imbos in Rijssen. Informatie over de praktijk en behandelingen.
Chiropractie LaFlamme
Uitgebreide informatie over behandeling en preventie van sportblessures. Chiropractor LaFlamme. Praktijk in Bavel.
Chiropractie Leeuwarden
Gezondheidswinkel bij de praktijk. Uitgebreide informatie over chiropractie en (huil)baby's. Chiropractoren Schott en Motmans. Praktijk in Leeuwarden.
Chiropractie Lochem
Praktijk heeft elke eerste dinsdag van de maand inloopspreekuur. Chiropractor van Poecke. Praktijk in Lochem.
Chiropractie Maastricht
Korte en bondige informatie over veel aspecten van chiropractie. Chiropractor Keil. Praktijk in Maastricht.
Chiropractie Mulder
Professionele praktijk waar het zenuwstelsel en de wervelkolom centraal staan. Erkend leerbedrijf met stageplekken. Chiropractoren Mulder, Bouten, Claessens en Kil. Praktijken in Waalwijk en Tilburg.
Chiropractie Natuurlijk
Site biedt informatie over onderzoeken naar gezondheid en een vragenlijst. Chiropractor is Khorsand. Praktijk in Rijswijk bij Delft.
Chiropractie Oosterhout
Uitgebreide site met lijst van vergoedingen van verzekeraars, poll over chiropractie en een forum. Chiropractor Pfeifle met praktijk in Oosterhout.
Chiropractie Rugcentrum
Bevat digitale folders en informatie over chiropractie. Praktijk biedt ook massages, steunzolen en sEMG scan. Chiropractor is Potgieter. Praktijken in Barendrecht, Dordrecht en Gorinchem.
Chiropractie Rugcentrum
Homepage in Nederlands en Engels. Uitgebreide informatie over de behandeling van huilbaby's. Praktijk biedt ook steunzolen. Chiropractoren van Jaarsveld en de Koekkoek. Praktijken in Laren en Zeist.
Chiropractie Rugcentrum
Regelmatig informatie avonden en site bevat een nieuwsbrief. Chiropractor is Sorensen. Praktijk in Den Haag.
Chiropractie Rugcentrum Baarn
Beperkte site met de mogelijkheid tot het opvragen van folders. Site bevat wel een promotiefilmpje over chiropractie en de praktijk. Chiropractoren zijn Solvsteen en Nielsen. Praktijk in Baarn.
Chiropractie Rugcentrum Landgraaf
Praktijk voor chiropractische, fysiotherapeutische behandelingen en schokgolftherapie. Behandelaars zijn chiropractor Mechels en fysiotherapeut Stifter. Praktijk in Landgraaf.
Chiropractie Schijndel
Rustige site met uitgebreide informatie over te behandelen klachten. Chiropractoren zijn Olsen, Olsen-Braam en te Kolstee. Praktijk in Schijndel.
Chiropractie Stegeman
Site in Nederlands, Engels en Duits. Informatie over chiropractie en de mogelijkheid tot aanmelden voor een nieuwsbrief. Chiropractoren zin Stegeman, Stoffers en Leemhuis. Praktijk in Den Haag.
Chiropractie Tiel
Biedt ook glucosamine en matrassen.Chiropractoren Hulscher, Schenk en van der Haas. Praktijk in Tiel.
Chiropractie Woerden
Veel informatie over de invloed van beroep op (rug)klachten en FAQ. Praktijk in Woerden.
Chiropractie Zeist
Eenvoudige site van langst bestaande praktijk in Nederland. Chiropractoren zijn Smaal, Goos en Dietiker. Praktijk in Zeist.
Chiropractie Zwolle-Ede
Eenvoudig ogende site met uitgebreide informatie en de mogelijkheid tot een botdichtheidsmeting. Chiropractor is Smaal. Praktijk in Zwolle en Ede.
Chiropractie4Life
Site bevat zelftest. Chiropractor de Vries. Praktijk in Apeldoorn
Chiropractiepraktijk Rijssen
Veel foto's en uitgebreide informatie over behandelingproces en opleiding tot chiropractor. Chiropractoren zijn Vermeer, Regelink, van Poecke, van der Vossen. Praktijk in Rijsen.
Chiropractiepraktijk Volendam
Wist u dat weetjes, anatomie van de wervelkolom en vergoedingen overzicht. Chiropractoren zijn Schilder en Ott met praktijken in Volendam en Purmerend.
Chiropractisch centrum voor rug en nek
Zeer uitgebreide site met promotiemateriaal voor chiropractiepraktijken. Chiropractoren zijn van Beest, Langley, Schwartz, Gunderson, LeGate, Fitzgerald en de Santy. Praktijken in Weert, Heerlen, Roermond, Eindhoven en Sittard.
Chiropractor Elzerman
Rustige site met enkele artikelen over chiropractie. Chiropractor is Elzerman. Praktijk in Zwolle.
Chiropractor vereniging DCF
De Dutch Chiropractic Federation (DCF) vertegenwoordigt leden van de International Chiropractors Association (ICA) in Nederland.
Chiropraktijk van Beelen
Maakt gebruik van een EMG-scan om de spierspanningen van de rug in beeld te brengen. Praktijken in Rijswijk, Oegstgeest en Leiderdorp.
Congercure
Behandelt basketbalteam uit Best. Site bevat krantenartikel met patient ervaring van Mel Gibson. Chiropractor is Conger Praktijk in Eindhoven.
Jasperse Praktijkencentrum
Multifunctionele praktijk met chiropractie, podologie, optometrie, kinesiologie, orthomoleculair en psychologie. De chiropractoren zijn Jasperse, Glorieux, Leurs en Bonroy. Praktijk in Vlissingen.
Kliniek van der Veen
Multidisciplinair Gezondheidscentrum voor o.a. (Network) Chiropractie, Kinesiologie (AK), Fysiotherapie, NET, Core Dynamics seminars en persoonlijke coaching. Chiropractoren zijn van der Veen en Mechels. Praktijk in Molenhoek.
Van Koert Chiropractie
Bevat FAQ's en Tips om rugklachten te voorkomen. Chiropractoren van Koert, Gormley, Dijkstra en Goos. Praktijk in Pijnacker en Zoetermeer.
Lifestyle chiropractic
Site met foto's en informatie over chiropractie. Chiropractor is Koehler. Praktijk in Noordwijk.
Plato gezondheidscentrum
Multi-functionele aanpak door middel van chiropractie, fysiotherapie, revalidatie en personal training. Chiropractor Kes is ook fysiotherapeut. Praktijken in Volendam en Heerhugowaard.
Praktijk Chiropractie
Informatie over diverse klachten en de behandelmethode. Praktijken in Bennekom, Oss en Nijmegen.
Praktijk Chiropractie Ede
Minimalistische site met te behandelen klachtenlijst, en info over opleiding. Chiropractoren zijn Spies en van Leeuwen. Praktijk in Ede.
Praktijk Chiropractie Roosenberg
Informatie over chiropractie met extra aandacht voor de behandeling. Chiropractoren zijn Roosenberg, Roosenberg-de Zoete en Fransens. Praktijk in Heiloo.
Praktijk voor Chiropractie Trooster
Rustige site met voornamelijk informatie over mogelijke klachten. Chiropractor is Trooster. Praktijk in Arnhem.
Rugklachtencentra
Beknopte site van vier Chiropractie-centra in Nederland waarin vooral de geschiedenis wordt uitgelegd. Heeft een informatie aanvraag formulier. Praktijken in Rotterdam, Den Dolder, Ede en Velp.
Rugkliniek Chiropractie Munksgaard
Maakt gebruik van meerdere meetapparaturen; Pro-adjuster, Myovision scan en voetmeting. Chiropractoren Munksgaard, Day, Kaptein en Byrne. Praktijken in Heemstede en Zaandijk.
RugZorgKliniek
Maakt gebruik van de Myovisionscan 8000 en de Aquamassage. Praktijk in Heerenveen.
Salvedo Chiropractie
Chiropractie praktijk in Amstelveen, gespecialiseerd in sportchiropractie, gezondheidsblog.
Vividus Centrum voor Gezondheid
Informatie over (sport)chiropractie, (sport)fysiotherapie, acupunctuur, mental coaching, revalidatie fitness, psychologie, kinesiologie, homeopathie en podotherapie. Chiropractoren zijn Erik, Arne en Chantal. Praktijk in Venlo.

Andere talen 8

[Doctor Mozilla]
Laatste wijziging:
30 juli, 2015 op 5:35:04 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen