Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie en sommige andere natuurlijke geurextracten. Binnen de aromatherapie zijn verschillende stromingen die elk andere benaderingen, methoden en gebruiken hebben. [bron: Wikipedia]

subcategorieën 2

Aromatherapie en Adoptie
Een manier voor adoptieouders en -kind om de eventuele emotionele achterstanden in te halen en het hechtingsproces te bevorderen.
AromaTherapie-Info
Informatie voor consumenten en professionele aromatherapeuten. Met beschrijving van verschillende oliën, een overzicht van therapeuten in Nederland en een forum.
Aromed
Leverancier van natuurproducten op basis van aromatherapie. Zoeken op lichamelijke klachten. Een overzicht van het productaanbod en verkooppunten in Nederland.
AroVeda
Producent van natuurlijke verzorgings- en aromatherapie-producten op basis van etherische oliën. Catalogus en bestelformulier zijn te downloaden.
Chi International bv.
Leverancier en producent van essentiële oliën, voedingssupplementen en producten voor natuurlijke lichaamsverzorging. Informatie over aromatherapie, assortiment en verkoopadressen. Producten zijn ook online te kopen. Verzorgt tevens opleidingen.
Jantje's Aromatherapiepagina's
Overzicht van verschillende etherische olieën of aroma's, met verwijzingen naar eigenschappen, ziektebeelden en recepten.
Netelvuur
Onderneming, te Oostwinkel, waarin de biologische teelt van aromatische planten gepaard gaat met de distillatie op het bedrijf zelf. Verzorgt ook rondleidingen en cursussen,
Volatile
Leverancier van etherische en basis oliën. Informatie over de producten en cursussen. Actief in Nederland, België en Duitsland.
Wikipedia - Aromatherapie
Informatie over geschiedenis, kritiek en gebruik.

Andere talen 5

[Pagan Mozilla]
Laatste wijziging:
24 maart, 2016 op 11:05:06 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen