Software voor het registreren, bewerken en beheren van collecties gegevens, informatie of kennis.

subcategorieƫn 6

Zie ook: 3

Acanthis
Nieuws, producten en diensten en vacatures. Gespecialiseerd in database georiƫnteerde informatiesystemen en internet/intranet-oplossingen.
AskSam Benelux
Documentaire database met tekstverwerkingsfaciliteit. Nieuws, productinformatie, referenties en mogelijkheid online te bestellen.
Expansion
Algemene informatie, producten en diensten, referenties en vacatures. Voor het standaardpakket Xtendis en informatiesystemen op maat.
Heemsys
Programma in Microsoft Access voor eenvoudige registratie van boeken, artikelen en illustraties.
Inventive
Gespecialiseerd in het ontwerpen en productie van informatiesystemen. Informatie over het bedrijf en de producten.
IOTA Consultancy
Nieuws, productinformatie en online demo. CardboxPlus is een systeem voor zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens.
OpenSjamar
Op XML gebaseerd kennissysteem voor theologische studie of bijbelstudie, bij het voorbereiden van een preek, meditatie of toespraak. Mogelijkheid voor uitwisseling van tekstverwijzingen.
OpusFlow
Systemen voor procesbeheersing en documentmanagement. Productinformatie en online demo.
PerfectView
Nieuws, productinformatie en vacatures. Gespecialiseerd in relatiebeheer, maar volledig aan te passen aan de wensen van de gebruiker en met module voor documentbeheer.
Pioen Partners
Bedrijfs- en productinformatie. Ontwikkelt systemen voor alle processen, met standaard oplossingen voor bibliotheekmanagement en werknemersbeheer.
Switch2asp
Externe opslag van bedrijfskritische data volgens het ASP model.
Textinfo Technologies
Algemene informatie, producten en diensten en mogelijkheid een demo-versie te downloaden. Gespecialiseerd in het toegankelijk maken van grote hoeveelheden (on)gestructureerde tekstuele informatie. Leverancier van o.a. Freebase.
Wessels Application Development
Algemene informatie, producten en diensten en een selectie links. Ontwikkelt maatwerk en een product voor informatiebeheer bij antiquariaten.

Andere talen 1

[Computer Mozilla]
Laatste wijziging:
3 januari, 2017 op 6:15:09 UTC
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk